2777
2789

این عنوانو زدم تا بیاین 🥲تصمیم گرفتم دیگه اینجا دردودل نکنم ولی نتونستم بغضم داره میترکه 

من به کسی حسادت نمیکنم ولی از تفاوت های زندگی بین آدما خیلی گله دارم چرا من توخونواده فقیر بدنیا اومدم که پدرم آدم بی عرضه ایه و تاالان هم فقیریم 

،من تا قبل از سه سال یادمه مادرم هرسه سال یه بار واسم لباس میخرید یعنی تو مهمونیا میشنوم که میگن یاسمن خیلی شلختس و لباساش عین گداهاس من حتی مادرم بزرگمم بهم گفت چته همش این مانتوی آبی رو میپوشی مگه لباس نداری خب عوضش کن ، اینا همشون به کنار من پدرومادر بادرکی ندارم که اگه حالم بد باشه بگن دردت چیه من پدرم فقط بلده کتکم بزنه یا بهم عیب کنه یا حس ناکافی بودن بهم بده کار دیگه ای بلد نیست من محبتی از خانوادم ندیدم مادرمم یه انسان ضعیف و وابسته ای که منو هم اینجوری بزرگ کرد اره من خیلی آدم ضعیفیم 😭

من حتی بلد نیستم مثل آدم حرف بزنم اینو پدرم بهم میگه

من کسی رو نداشتم تو زندگی دوسم داشته باشه یا همدم من باشه ، تا حالا هم سفر نرفتم دوست دارم برم سفر 

به نظرتون بهتر میشه ؟خاطرات گذشته اذیتم میکنه😭

خیلی بهتر میشه مطمن باش 

وقتی وارد محیط کار بشی اعتماد به نفست هم میره بالا و این موضوعات برات کم رنگ میشه عزیزم 

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

می‌دونم سخته ولی چه میشه کرد جز دلبستن به امید 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهتره حقوق دانشجوییت رو جمع کنی و سرمایه داشته باشی و خونه و ماشین برای خودت بخری و در بری از این سگ دونی!

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

الان واقعا دانشجو معلمی یانه

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

شما چند سالتونه؟

مسی غروب‌کرد| تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا.با توجه به نام کاربریم، هنوز امید دارم به طلوع مسی!.فکر کنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. قدرمو نمیدونی که.   نینی سایت باید تغییر نام بده مثلا همگانی سایت چطوره؟ اخه همه هستن الا نینی ها. ددی سایت که داریم ولی مردا اینجان، اسم اینجا رو بزاریم فادر سایت چی بهتر نیس؟ منطقی ترم هست.ستاد مبارزه با اسم سایت و عضو انجمن تغییر نام به فادر سایت. خب دیگه به اتمام رسید این امضا حکایت همچنان باقیست گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود

ناراحت نباش گلم منم بچه طلاق بودم و تو شرایط خوبی بزرگ نشدم ، حالا راه نجات هرکسی یه چیزیه ، مطمئن باش راه نجات تو هم همین درس و شغلت میشه 

به هیچ کس تکیه نکن درست رو خوب بخون تا یه معلم خوب بشی و بجه ها رو درست راهنمایی کنی 

خودت هم میبینی کم کم وضع زندگیت بهتر میشه ، بعدها حتی به این روزات میخندی 

نگران نباش بعد هر سختی حتما آسونی هست

تو مثل یه خواب خوب فانتزی