2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 183883 بازدید | 851 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه‌حرفای‌آشنایی

هوف‌همع‌چی‌برام‌مرور‌شد

.

اسی‌این‌ادم‌لیاقت‌نداره‌خواهش‌میکنم‌ناراحت‌نکن‌خودتو‌

ادمی‌که‌از‌بیرون‌و‌حرفای‌بزرگ‌از‌دهنش‌درمیاد

ولی‌درواقع‌بچس‌و‌هیچی‌نیس

فقط‌قراره‌ی چیزی.بشه

این‌ادمو‌رها‌کن

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

تجربه این اتفافو داشتمبهش گفتم خواستگار دارم گفت برو شاید بتونه خوشبختت کنه منم از همه جا بلاکش کردم ...

💘هوف

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

گفت یکسال لااقل صبرکن تا به درامد ثابتی برسم..حالا من یکسالم صبرکنم این حرکتی ازخودش نمیزنه بازم🚶‍♀ ...

اصلااا‌صبر‌نکن‌اصلا!

ب‌هیچ‌وجه‌قبولش‌نکن

ادمی‌ک‌بخوادت‌هیچوقت‌‌انقد‌راحت‌وِلکنت‌نیست!!!

متاسفم ولی از دوس پسر اراکی شوهر در نمیاد. 

این رابطه وقت و عمرت رو داره تلف میکنه دیگه ادامه ش نده از امروز ب بعد هم سرسنگین باش باهاش و تمومش کن بره ،ادمای بدردنخور اینجوری باعث میشن ادم حسابیا رو‌هم نبینی و دستت برن. همین امروز مچاله ش کن بندازس سطل اشغال، تمام.

هرکی میخواد دعوا کنه ریپلای نکنه لطفا.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

چقد من و نینی ۵ هفته ایم حرص خوردیم 🫡😶‍🌫️😶😶😶🤒😢 بلاکش کن!!! چی بود این سم خااالص و اصلا دیگه بهش فکرم نکن انگار که نبوده هیچوقت  ارزش نداره 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

البته امکانش هست مغرور باشه وبخاطر غرورش اینطوررفتار کرده باشه ؟؟؟ شاید به خودش گفته این منو آدم حساب نکزده و داره خاستگارشو به رخم می کشه 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

چ خواستگارو قبول کنی چ نکنی با این ادم کات کن بره

س سال با ی نفر بودم حاضربودم چشمامو دربیارم بهش بدم 

هرموقع خواستگار میومد رد میکردم 

ی وقتا ک بهش میگفتم کلا خودشو گم و گور میکرد 

من فقط دوس داشتم بگه نه قبول نکن و...

خلاصه سر اخری ک بهش گفتم و ی روز غیبش زد دلمو گذاشتم زیر پام جواب مثبت دارم با چ حالی

ی هفته بعد من ارایشگاه بودم برا عقد اماده میشدم انقد زنگ زد با گریه و زاری و همینطور تا چندسال پیام میداد و پیگیر بود  تخم سگ حتی میگفت بیا باهم فرار کنیم بچتم با خودمون میبریم بی عقل خدا زده منم ایگنور میکردم تا دفه اخر ک قسمش دادم دیگه بمن پیام نده الان ده سال گذشته مطمعنم اگه تا الانم پاش میموندم بازم بگیر نبود قرمساغ

بعید می‌دونم براش مهم باشه می‌دونی خودم تجریش داشتم من هشت سال با شوهرم دوست بودم وقتی خواستگاریمون بهم خورد واسه من خواستگار اومد شوهرم اومد سرراهم کلی تهدیدم کرد بری هم تورو میکشم هم خودم صبر کن راضیشون میکنم دوباره بعدشم با تمام مخالفت خانوادش چند بار تنها اومد دیدن بابام گفت بذارین بدون خانوادم عقد کنیم و اینکه وقتیم که باهاش کات کردم دوشبانه روز دم درمون بود تا بابام اینا راضی شدن از خونه خودشونم یه هفته قهر کرد خونه نرفت تا باباش راضی شد خلاصه که بعید می‌دونم ازین خواستگار در بیاد مگر اینکه چند سال باهاش بمونی شاید تصمیم به ازدواج بگیره که بعیده

عزیزم اینا همه حرفای خودته بخون 

همه گفتند دوستت نداره کات کن خودت فقط خودتو کوچیک کردی و وقت خودتو الکی گرفتی بیشتراز این خودتو کوچیک نکن کلا بدون خداحافظی تموم کن برو