2777
2789
عنوان

کیا سونو واژینال انجام دادن

129 بازدید | 10 پست

خانما من روز 5 پری رفتم سونو واژینال دکتر گفت یه فولی بالغ 10 و نیم داری بعد شوهرم 15 سیکل اومد و 15 16 17 اقدام داشتیم بنظرتون  تو این زمان آزاد شده آخه شوهرم یه شهر دیگه کار می‌کنه دیگه رفت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=367556615]فولی 10 مگه بالغه؟؟؟ فولی زیر 18 به درد نمیخوره[/QUOTE بدرد نمیخوره یعنی چی 

روز 5 سیکل رفتم یعنی 15 روز پیش الان دیگه رشد کرده همونقد که نمی‌مونه باسواد

[QUOTE=367556615]فولی 10 مگه بالغه؟؟؟ فولی زیر 18 به درد نمیخوره[/QUOTE بدرد نمیخوره یعنی چی روز 5 س ...

این باسوادی ک گفتی از عقده دلت بود؟؟؟ مگه بهت توهین کردم ک توهین میکنی 

نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂

اگه حرفم بهت بر خورد پس فهمیدی که حرف خودتو هم به من بر خورد ...اینو میخواستم بفهمونم!!

عزیزم شما چقدر راحت دل میشکونی ....کاملا مشخص شد کی عقده ایه...تو اصن منو نمیشناسی ولی سر جنگ داری معلومه از جای دیگه ای پری  از اون کلمه اولیت معلوم بود ذاتن همچین آدمی هستی از ریشه مشکل داری اگه برخوردت با همه آدمها اینجوری باشه هیشکی کنارت نمیمونه

فک کنم شما بیشتر نیاز داری رو تربیت و شعور خودتون کار کنین 

مواظب دهنت باش که مجبور نشی بیای دوباره پاکش کنی

عزیزم شما چقدر راحت دل میشکونی ....کاملا مشخص شد کی عقده ایه...تو اصن منو نمیشناسی ولی سر جنگ داری م ...

شما اول شروع کردی من محترمانه اول پست گذاشتم ولی شما با عصبانیت تمام جواب من رو دادی الانم ریپ نزن ک حالمو بهم میزنی 

شما اول شروع کردی من محترمانه اول پست گذاشتم ولی شما با عصبانیت تمام جواب من رو دادی الانم ریپ نزن ک ...

انگار خودت هم باردار نشدی هنوز... یکی به خودت بگه فولیت بدرد نمیخوره نا امید نمیشی؟ دلت نمیشکنه ؟؟ اگه درک داشتی هرگز چنین حرفی نمیزدی مثل بقیه آدما که انسانن دلداری می‌دادی ...

انگار خودت هم باردار نشدی هنوز... یکی به خودت بگه فولیت بدرد نمیخوره نا امید نمیشی؟ دلت نمیشکنه ؟؟ ا ...

خودم باردار نشدم و نمیشم و نخواهم شد شماهم دوست داشتی هر چی دلت خواست بهم بگو اینقد قید بچه رو زدم ک یادم نبود فولی رشد میکنه و براتون نوشتم فولی زیر 18 به درد نمیخوره اما شما پریدی به من برو خدافظی