2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 158154 بازدید | 781 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا اون سری نشونش دادم پیام زن عمومو که به مامانم گفته بود بزار این پسره بیاد برای دخترت خیلی پسرخو ...

پس انقدر بهش گفتی خواستگار دارم دیگه واسش عادی شده

سر شده یه جورایی

ولی تو خیلی این رابطه رو جدی گرفتی

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "

اه اه چقدر بدم اومد از پسره 

بزار بره گم بشه 

حتی اگ جواب مثبت ندادی ب خاستگار بنظرم کلا قید دوستی ک خودت ی شهر باشی طرف شهر دیگ رو بزن 

الان ۲۴ ساعته باهمن برا همدیگ مهم نیستن چ برسه از راه دور 

به نظرم اون لحظه نباید اینجوری با خنده جواب میدادیباید کاملا جدی حرف میزدی

یبار پارسال جدی باهاش حرف زدم اون موقع ۷ ۸ماه از اشناییمون گذشته بود گفتم خواستگا  برام اومده ولی من رد کردم واینا گفت رد نمیکردی منم جدی حرف زدمو ناراحت شدم ازش باز به هیچ جاش نگرفت منم گذاشتم به حساب اینکه شاید چون تازه اشناشدیم براش مهم نیست

اما الانو دیگ توقع نداشتم

رابطه لانگ که هزار تا مشکل داره اگه همه چی هم بین دو طرف و خانواده هاشون اوکی باشه.کلا مخالفم

حالا اینو بذاریم کنار

ظاهرا حرفات جدی نبود و بیشتر میخواستی ببینی مزه دهن دوست پسرت چیه

حالا چه یه دستی زدی چه راست بود.تو خودتو بذار جای اون پسر.برگرده بهت بگه مثلا مامانم واسم زن پیدا کرده و خدافظی و اینا...

ناموسا تو اینو میپذیری؟ اگه کسی یه نفرو دوست داشته باشه خدا هم بیاد زمین نمیتونه مانع رسیدنشون بشه

خانواده ها هم تا یه جایی زور میزنن  و مقاومت میکنن اگه مخالف باشن

بقیش همش بهونست و چرته

insta :  amiiid619

یبار پارسال جدی باهاش حرف زدم اون موقع ۷ ۸ماه از اشناییمون گذشته بود گفتم خواستگا برام اومده ولی من ...

عزیزم هر دوستی قرار نیست تهش به ازدواج ختم بشه

خب طبیعیه ایشونم شاید قصد ازدواجی نیست

ولی اگر شما کسی رو واسه ازدواج میخوای پس باید کات کنی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
همونه

با این کات کن خودتو تباه نکن

این اصلا ب درد نمیخوره

ادم عاشق حسود میشه

حتی اگه الکی هم بگی خواستگار دارم طرف خودشو جر میده

باور میکنه چون فکر میکنه همه ب اندازه خودش ازت خوششون میاد

اینی ک من میبینم براش اصلا مهم نیست داره بدرقه ت میکنه