2777
2789

سلام خانوما خوبين ؟ من هفته ٣٥ بارداري هستم و هفته ٣٧ بهم زايمان داده بخاطر مقاومت شريان رحمي شبي دوتا آسپرين ميخوردم و گفته قطع كن كه خونريزي نكني 

ايا واسه جنين مشكلي پيش نمياد ؟ باعث عدم خونرساني نميشه ؟ ميشه لطفا راهنمايي كنيد ممنونم 🙏🏻

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگران نباش عزیزم 

هفته ای یکبار برو سونو بده تو این دو هفته اگر لازم شد زودتر دنیا میارن 

ولی برای منم ۳۶ هفته قطع کردن ۳۸ هفته تاریخ زدن 

احتمالا توی سونو آخر خون رسانی در حد قابل قبول رسیده که اینو گفتن 

نگران نباش عزیزم هفته ای یکبار برو سونو بده تو این دو هفته اگر لازم شد زودتر دنیا میارن ولی برای منم ...

سونو داپلر بدم گلم ؟

چون سونو رنگي نشون ميده خونرساني رو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سونو داپلر بدم گلم ؟چون سونو رنگي نشون ميده خونرساني رو

من سونو رنگی دادم 

همه چی رو نشون داد 

همه چی اوکی بود خدا رو شکر گفت دیگه قطع کن اثر آسپرین تا ۲ هفته می مونه توی بدنت 

من سونو رنگی دادم همه چی رو نشون داد همه چی اوکی بود خدا رو شکر گفت دیگه قطع کن اثر آسپرین تا ۲ هفته ...

خداروشكر عزيزم 

مرسي از راهنماييت ، شما كي زايمان ميكنيد ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من الان دیگه بچه ام یک سالشه 😅😅😅

عهههههههه خداروشكر ، خدا حفظش كنه عزيزم ، خيالم راحت شد انقد استرس داشتم روح و روانم ارامش گرفت😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40