2777
2789

الان با نامزدم حرف میزدم😂

نشسته بود بد زن داداششو میگفت میگف لوسه و خودشو میگیره و کلی ادا داره و من نمیدونم داداشم دلش ب چی این خوشه و ...

من الکی طرف دختره رو گرفتم

ولی خوشحال شدم اینجوری گفت🤣🤦🏻‍♀️ 

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشتباه کردی طرف دختره رو گرفتی تو این جور مواقع سکوت کن و اجازه دخالت به همسرت هم نده بگو زندگی خودشونه 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

تا دلت بخواد ، کلا از دوتا زن داداش هاش خوشش نمیاد ، یکیشون را میگه دیوونه اون یکی راهم میگه بزمجه ی حسود 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

اره با جاری بزرگ من دشمن خونی ان

تا فرصت غنیمته ازش بد میگن

از نظر من ادم بدی نیس کمی زبونش تنده

نمیذارن با اونم تنها بمونم

در صورتیکه جاری کوچیکه با زبونش بازی میده و کلی ازشون سوء استفاده میکنه اینو کسیکه بعدا وارد خانوادشون شده میفهمه خودشون حالیشون نیس

شوهر من ی اصلی داره ک هر دختری وارد خانوادشون میشه ب عنوان زن برادر جز خانوادش محسوب میشه ب چشم خواهرش نگاش میکنه و پوشوندن عیبای اون دخترو وظیفش میدونه میگه ب هر حال ی خونواده ایم اگه کسی ام حرفی بزنه باید بزنیم دهنش

اووو از دوران دوستی همیشه میگفت عجایبه زنداداشش از همسرمم واقعا حساب میبره بااینک ۱۰ سال بزرگتره اما من طرفشو نمیگیرم چرابگیرم وقتی میدونم درسته

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
اشتباه کردی طرف دختره رو گرفتی تو این جور مواقع سکوت کن و اجازه دخالت به همسرت هم نده بگو زندگی خودش ...

چیزی نبود ک نشه طرفشو نگیرم

رفتن خونه خواهرش ک ی استان دیگس

گفت مرداشون نیستن خواستم برگردم گفت نه وایسا من میخوام بمونم یا اگه هم میخوای برو ماشینتو بزار من باهاش میام

یا از صب چند بار گفته ماشینتو بده بریم بیرون اینم نداده

من گفتم خب میزاشتی برن بیرون گفت نمیخوام🤦🏻‍♀️😂

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️