2777
2789
عنوان

مقاومت شريان رحمي و قطع آسپرين هفته ٣٥

| مشاهده متن کامل بحث + 82 بازدید | 19 پست
عهههههههه خداروشكر ، خدا حفظش كنه عزيزم ، خيالم راحت شد انقد استرس داشتم روح و روانم ارامش گرفت😂

خدا رو شکر عزیزم 

منم پارسال همین موقع توی موقعیت شما بودم خیلی استرس الکی به خودم دادم ولی خدا رو شکر همه چیز به خیر گذشت فقط آروم باش 

خدا رو شکر عزیزم منم پارسال همین موقع توی موقعیت شما بودم خیلی استرس الکی به خودم دادم ولی خدا رو شک ...

واقعا خوشحالم كردي الهي هرچي از خدا ميخواي بهت بده اينكه دركم ميكني و شرايطمو ميدوني ارومتر شدم 

الهي منم اين دوهفته به خير بگذره

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خوشحالم كردي الهي هرچي از خدا ميخواي بهت بده اينكه دركم ميكني و شرايطمو ميدوني ارومتر شدم الهي ...

به خیر میگرده عزیزم 

البته من یهو توی ده روز آخر حساست به جفت پیدا کردم  و بند ناف دور گردن بچه پیچید 

استرس آسپرین هم داشتم 

ولی خوب توکل کردم به خدا و خدا رو شکر همه چیز به خیر گذشت و من با نی نی با نمک اومدم خونمون 

دو هفته آخر رو تا می تونی بخواب و فیلم های طنز ببین چون به زودی یه نی نی شیرین خدا میده دستت 🤩🥰

به خیر میگرده عزیزم البته من یهو توی ده روز آخر حساست به جفت پیدا کردم و بند ناف دور گردن بچه پیچید ...

واي بر من چه استرسي كشيدي 🥹

خيلي قوي بودي من اصلا تحمل ندارم

الهي واسه منم خوب بگذره مثه شما

اين دو هفته انگار جونم داره تموم ميشه

ميدونم تا هفته اول همه چي اكيه چون بخاطر سل فري قطع كردم يك بار اونم تو اوج خطر

اما نگران هفته دوم بودم كه شما راهنماييم كردي ، راستي شما هم شبي دوتا ميخوردين ؟ و اينكه وزن ني ني قشنگتون چقدر بود ؟

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واي بر من چه استرسي كشيدي 🥹خيلي قوي بودي من اصلا تحمل ندارمالهي واسه منم خوب بگذره مثه شمااين دو هف ...

اره منم روزی ۲ تا می خوردم 

۳ کیلو و ۱۰۰ بود 

بچه هایی که مادر آسپرین مصرف میکنه معمولا وزن خوب میگیرن 

نگران نباش عزیزم با آرامش فقط تا اون جایی که می تونی بخواب که بعد از دو هفته تا مدت خواب نداری 😅😅😅