2777
2789

با چند تا از همکارا داشتیم از سر کار برمیگشتم چون مسیر طولانیه من خوابیده بودم صدای جیغ اومد بلند شدم دیدم زدیم از پشت به ماشین جلوییه چون تریلی پیچیده بود جلوش سریع ترمز کرد چراغ خطرشم روشن نشده بود

بعد ما زده بودیم بهش راننده و اونی ک جلو نشسته بود پیاده شدن و نگاهه ماشین کردن دیدن مقصرن بعد یکم کل کل اومدن بیخیال ماجرا شدن چون خودشون مقصر میشدن

نگاه کردم دیدم دماغ یکی خورده بود به اهنک صندلی جلو 

اینم داشت گریه میکرد

دیدم خون نمیاد فقط داره ناله میکنه یکم نگاش کردم و خوابیدم😂

گیج خواب بودم😂😂

فقط گفتم بخیر گذشت گریه نکن و خواب رفتم

امروز واسه بقیه تعریف میکردن و ادامو در میاوردن😂😂همه از رفتارم تعجب کرده بودن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر من نیستی تو؟

نصف شب بیدارش کردم گفتم از پشت بوم صدا میاد ،گفت خودت رو بزن به خواب بیان هر چی میخوان ببرن به خودمون کار نداشته باشن ،حرفش تموم نشده بود خوابش برد

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
خواهر من نیستی تو؟نصف شب بیدارش کردم گفتم از پشت بوم صدا میاد ،گفت خودت رو بزن به خواب بیان هر چی می ...

😂😂😂😂وای وای احتمالا همون باشم

دیشب منم بیدار کردن بیا ک داداشت بده داره بالا میاره رفتم بالا سرش یکم نگاش. کردم دیدم اوضاع اونقدر بد نیست دوباره گرفتم خوابیدم همه تا صبح بیدار بودن

پدربزرگ من از خواب بیدار شده لود دیده بود دوستاش غرق خونن تو ماشین یه سکته زده بود ۴۰ سال خونه نشینه

🥲ای الهی بمیرممم

اینا میگن قیافت یجوری بود ک نگا کردی گفتی ایندفعه نمردیم ان شاء الله دفعه بعد