2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 127255 بازدید | 1349 پست

ولی اصلا حسرت پولدارا...نمی‌خورم، پولدار نیستم ولی از زندگیم راضیم،چون بنظرم خیلی از این حسرتایی ک داریم بخاطر اینستا هستش برای همین اینستا ندارم وزیاد خودمو درگیر زندگی جاری و بقیه نمیکنم با اینکه خیلی هم وضعشون از ما بهتره ،بعضیامون الکی توقعات کاذب پیدا کردیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به همه اونایی ک مادر پدر دارن به همه اونایی ک با اولین اقدام باردارن 😢😢💔

برا‌منتظرا دعا کنید🥲انشالله بزودی تیکر بارداری سالم نصب میکنم و بغلش میگیرم😍انشالله  بزودی مامان میشم🤌😍 ننه بیا که از الان دلم قنج میره واست مادر به فدات🥺
به همسر دکتر عزیزیوالا خیلی خوب خانوما رو درک میکنه

میدونستید ایشون جشن عروسی نگرفتن و رفتن مکه با اینکه تو فامیله خانمه همه تو هتل و... مراسم میگرفتن. اما با وام ازدواج شون رفتن مکه. و زندگیشون رو این طوری شروع کردن. ایشون هم خیلی خانم هستن و صبور و خیلی از خود گذشتگی دارن

میدونستید ایشون جشن عروسی نگرفتن و رفتن مکه با اینکه تو فامیله خانمه همه تو هتل و... مراسم میگرفتن. ...

نه من خدایش نمیدونستم ولی به نظر ادم اگه شوهرش خوب باشه اگه بفهمتش ارزش داره این جور از خود گذشتگی ها

اونی که قراره بره خواستگاریش :)

اونی که قراره رو حسرت و اشک من زندگیشو بسازه...

اونی که قراره کنارش بخوابه و صدای نفساشو بشنوه...

اونی که قراره ازش مادر بشه...

اونی که تا اخر عمر دارتش...

خدایا منو بکش ولی نذار شب عروسیش زنده باشم...

یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼

غبطه میخورم ب آدمای بیخیال و خوش اخلاق ،چون خیلی بی اعصابم ب اونایی ک با بچه هاشون خوب رفتار میکنن،چ ...

دکتر برو احتمال افسردگی داری. با گیاهی فایده نداره. من با قرص به زندگی برگشتم

بزار منم بگم 

5ماه مداوم برای آزمون استخدامی تلاش کردم 

آخرش قبول نشدم 

ولی کسایی که دیر تر از من شروع کردند قبول شدن نمونه اش یکی از هم کلاسی های دوران دانشگاهم 

روز یک مهر استوری گذاشته بود که دیدم قبول شدم 

خیلی سوختم خیلی آه کشیدم کشیدم حسرت خوردم 

روزی که قبول نشدم حالم افتضاح بود تازه تونسته بودم کنار بیام که وقتی استوری اونو دیدم داغم تازه شد 

تا دو روز یک مهر و دو مهر به شدت حالم بد بود 😭🥲

دست خودم نیست خیلی دلم شکست 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
کاش پدرو مادرمونو خودمون انتخاب میکردیم من به خاطر اونا کلی چیز شدن حسرتم

خب خودمون انتخاب کردیم روح ما زندگی دنیایش انتخاب می‌کنه روح هم  چیزهای مادی خونه و ماشین براش اهمیت نداره 

غبطه میخورم ب آدمای بیخیال و خوش اخلاق ،چون خیلی بی اعصابم ب اونایی ک با بچه هاشون خوب رفتار میکنن،چ ...

باید بری دکتر قرص سرترالین خیلی خوب آدم خونسرد می‌کنه تازگی می‌خورم به نظرم خیلی اعصابم بهتر شده کمتر پسرم اذیت میکنم