2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 126533 بازدید | 1339 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشگلایی که من تو دور و بر خودم میشناسم کلی مشکلات داشتن و دارن مثلا مادربزرگ خودم شبیه هنرپیشه های ...

خب آره ولی کیمیا پرفکته و خوشبخت البته خداروشکر انشاءالله هر روز  خوشبخت تر زیباتر و موفق تر باشه 

چه اشتباااهی کردم به دنیا اومدم ...!

به خود پانزده سال قبلم که اصلا نمیدونستم دوست پسر چیه,, خودمو بدبخت کردم،،، تا آخر عمر میسوزم به خاطر خطاهای نابخشودنیم،،

کاش میشد زمانو عقب برگردوند

بــــہ امیــد روزای بهتــــر  ♡♡♡

به‌زندگی‌ممرضا‌شایع‌و‌همسرش‌و‌این‌همه‌قدردانی‌و‌حمایت‌و‌حال‌خوبشون‌کنار‌هم:))

مگه‌میشه‌اخه‌اینقدر‌قشنگ؟!

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

ب اونایی ک زندگیشون خوبه و ی مرد دارن ک پشتشونه

من خدایی هم قیافم خوبه هم قد و هیکلم هم خانه داریم 

ولی شوهرم انقد بی ارزشم میکنه همش میگم بدم اعتماد ب نفس نذاشته برام

خب آره ولی کیمیا پرفکته و خوشبخت البته خداروشکر انشاءالله هر روز خوشبخت تر زیباتر و موفق تر باشه

اون فقط،خانواده حامی داشته

وگرنه این پیش خوشگلایی که من میشناسم هیچه هیچ