2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 119187 بازدید | 1249 پست
نه بابا.لاغر نبودم هیچوقت.اندامم سیب شکله دیگه.درشتم اما با سن ندارم😐

از همون چربیای شکم پهلوت انتقال بده به باسنت 

مامان من این کارو کرد بهش میگن لیپوماتیک 

و چند ساله باسنش عین جنیفر لوپز 

پس چرا باسن مامانم اب نشده ؟

شاید جای خوبی عمل نکردی

جوری خوب باشکه اگر کسی ترکت کرد  به خودش ظلم کرده باشه😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خواهر عشقم

یه شوهر خوب کرد 

شوهرش براش کارگاه زد

ماشین براش خرید انداخت زیر پاش

دستاش هر دو تا آرنج پر طلا 

خوشگل و بلند قد و خوش هیکل هم هست 

شوهرش خیلی عاشقشه

تو هر مناسبت براش طلا باکس گل و این چیزا میگیره 

وضع شوهرش خوبه و....

یه سری کامنتا رو خوندم خجالت کشیدم چقدر شرایط بعضیامون حسرت زندگی بعضیاست ولی هیچ وقت قدر داشته هامونو نمیدونیم و خداروشکر نمیکنیم فقط اگه یه ایراد کوچولو پیش بیاد کلی غر میزنیم البته همه اینطور نیستن

به چندتای از دوستای دبیرستانم الان همه شون شاغل و موفق ان خوش هیکل و چه تیپایی میزنن شوهراشون به شدت پولدار و خانواده ی شوهراشون خانواده های متشخص و لاکچری کارخونه دار همیشه تو سفر و کافه ان 

حالا من خاک بر سر یه رشته ی چرت زدم بعدم افسردگی و گشادی گرفتم تموم نکردم زرت رفتم با یه پسر بی پول با  خانواده ی درپیت  دوست شدم اونم اصرار که ازدواج کنیم 

الان از اون بی پولی دراومدیم خداروشکر  در حد یک خونه و ماشین معمولی داریم ولی بازم به گرد پای اونا نمیرسیم 

ذات خسیس و گشنه ی خودمون همیشه هست عقده هامون هنوز هست 

خداروشکر فقط شوهرم اخلاقش خوبه گوش شیطون کر 

الان به سرم زده همشونو انفالو و ریموو کنم خیلی پیششون سطحم پایینه 

ارهههههه😂😂😂😂😂

عه منم فالو دارمش 😂

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

من فقط به اونایی که تو کشوری چون سویس و نروژ هستن غبطه میخورم

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻