سلام به همگی. میخوام تجربه خودمو در اختیارتون بذارم. لطفاااا و به هیچ عنوان قرص کلونوپین یا کلونازپام مصرف نکنین. شاید اولش بعد از مصرف احساس خوبی داشته باشید ولی به شدت قرص اعتیاد آوریه و ترکش به راحتی امکان پذیر نیست. اگر خودتون توی اینترنت سرچ کنید میبینید که حتی برای ترکش از مراکز ترک اعتیاد باید استفاده کرد. من خودم مدت زیادی متاسفانه از این دارو استفاده کردم و دچار مشکلات خیلی خیلی زیادی شدم. من واقعاً متاسفم برای جامعه پزشکی مون و برای دکترهایی که دلسوز هیچ انسانی نیستند و چنین داروهایی را تجویز میکنند واقعاً چنین داروهایی برای انسانهای معمولی و عادی با علائم معمولی اضطراب اصلاً و ابداً نباید تجویز بشه من خواستم که تجربه خودم رو در اختیار شما قرار بدم و ازتون خواهش کنم که هرگز نه از این دارو و نه از دسته داروهای بنزودیازپین استفاده کنین. مطمئنم که به هیچ عنوان مشکل شما در این حد نیست که بخواین از این دسته داروها استفاده کنین. ترک این دارو واقعا وحشتناکه و من دوران سختی رو دارم میگذرونم برای همین دلم نمیخواد که هیچ کدوم از هموطنانم این دوران رو تجربه کنن.
عذر میخوام ولی اگر قرار باشه یه دارو اینهمه مضر باشه چرا تولید میشه
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اصلا با شما موافق نیستم. زیر نظر دکتر قرص بسیار موثر و مفیدیه. ولی شروع و ادامه و پایانش باید زیر نظ ...
دوست عزیز حتما موثره اما فقط برای موارد حاد. زیر نظر دکتر که میفرمایید بله این رو رد نمیکنم اما دکتر داروی جایگزین تجویز میکنه حالاآیا اون دارو به فرد بسازه یا نه چه عوارضی داشته باشه خدا میدونه. من تجربه خودمو گفتم و اینکه هییییچ دکتری نباید برای علائم معمولی چنین دارویی تجویز کنه.