2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 126460 بازدید | 1338 پست

اینجا مینویسم احتمالا کسی نبینه

به اطرافیانم غبطه میخورم، هرچقدر خودمو گول بزنم و محل نذارم، بازم ته ذهنم حسادت میکنم، به همه کسایی که هواشونو داشتم و معرفت واسشون به خرج دادم، اما هیچکدوم موقعی که بهشون نیاز داشتم حواسشون بهم نبود. به خواهرام که انقدر پشت همن، حواسشون به همدیگه هست، هروقت کوچکترین مشکلی یا نیازی پیش میاد، میان سراغم، ولی وقت خوشی منو یاد نمیکنن، مادرم که تنها بچه ای که بدردش میخوره منم، ولی خوشیاش با اون دختراشه

منی که هرجا خواستم برم خبرشون میکنم، و اونایی که تا من نیستم باهم خوش میگذرونن و زنگ میزنن خبرشو میدن که فلان جا رفتیم. خواستی توام برو!

به زنداداشم که از نظر سن و سال نزدیک منه، ولی هیچوقت نفهمید مشکلات ازدواج چیه، دردسر نکشید و همه چیز رواله واسش( خداروشکر🧿)

به همه اونایی که با خیال راحت میرن خرید مایحتاج خونه، کسایی که از الان دارن خرید عید میکنن. 

خیلی ساله میگم خدایا اگه بنده ات بی معرفته، تو جاش جبران کن، و خدایی که خیلی وقته نمیشنوه صدامو :)

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
حسادت مثل عطسه کردن خیلی طبیعیه ولی این روزها بخاطر شبکه های اجتماعی و دروغ فروشی خیلی بیشتر شده.مثل ...

دقیقا

منم ی بلاگری میشناسم. دانشجو حسابداری علامه بود. ترک تحصیل کرد. الان ماشا...ا اینقدر وضعش خوبه برنامه ی سفرهاش با کنسرت خواننده ها هماهنگ میشه.شادمهر و معین ترکیه کنسرت دارن میره اونجا

ابی  تو دبی برنامه داشت همین چند روز پیش، خانم هم اونجا بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به کسایی که مامان دارن ،مامان خوشگلمو مامان مهربونم و سه ماه و بیست و چهار روزه از دست دادم😭 ،حوشگل ...

خدا بیامرزتشون روحشون شاد 

خدا بهت صبر و ارامش و شادی از ته دل بده

امیدوارم غم مامان قشنگت از دلت تموم‌شه و صبور شی 

جوری خوب باشکه اگر کسی ترکت کرد  به خودش ظلم کرده باشه😏

باور تون میشه تو کل عمرم با اینکه هیچ امکاناتی نداشتیم  هیچ وقت ب هیچ کس حسودیم نشد چون احساس میکنم حسادت فقط یه نوع خودخوری هست 

فقط میگم خدایا خوشبختی  و دل خوش برای همه .. 

فقط میگم خدایا خودت نگام کن ..

باور تون میشه تو کل عمرم با اینکه هیچ امکاناتی نداشتیم هیچ وقت ب هیچ کس حسودیم نشد چون احساس میکنم ...

الان همه اکثرا حسرت میخورن 

نه حسادت اونجوری 

حسرت داشتن چیزایی که برای بقیه خیلی راحت وجود داره 

به همه اونایی که یه زندگی راحت و ایده آل دارن 

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

تو عمرم آدم حسودی نبودم ولی الان یکی با بچه ش داره گدایی میکنه من نگاشون میکنم میگم خوشبحالش بچه ش سالمه، من به هرکی بچه سالمی داره غبطه میخورم حسرت میخورم هیچی دیگه شادم نمیکنه

نمیخوام دلداری الکی با بدم ولی ی بار ی فیلم از مصاحبه بیل گیتس شنیدم که خلاصه کلامش این بود که دانشگ ...

اخه مامانم اینا نمیزارن ولی من چرا انقدر‌ خرم که نمیتونم دیپلم بگیرم 😭

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌