2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 110654 بازدید | 1184 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره واقعا زیادم خوشگل نیست یعنی خوش شانس ترین دختر جهان همینه به خدا می‌گفت اولین بار رفتم خونه رونا ...

اره واقعا

سلیقه ایه

من عاشق چهره و اندامشم

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

ولله اونم بدبختی کم نکشیده ها

کاش ما هم بعد از کلی بدبختی یه شانس این شکلی داشتیم

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

به اونایی که پارتی دار نو بازیگر شدن یا مامان باباشون حمایتشان میکنه مثل نفس بازغیاما مته بدبخت بخاط ...

من جات بودم میرفتم دنلال علایق خودم

چرا باید مادرت دلخواه خودشو بهت تحمیل کنه

اصلا چرا به حرفش گوش میدی

تو این مورد اصلا نباید به حرفش باشی

به دخترایی ک زود ازدواج کردن و درس نخوندنچون همش باید استرس درسو بکشم یا درس بخونم🤦‍♀️

عزیزم قدر زمان درس خوندن رو بدون ...تو شرایط کسایی که ازدواج کردن نیستی که این حرف رو میزنی ..درسته که استرس امتحان و درس روندارن ولی اونا حتی اگه زندگیشون گل و بلبل هم باشه مطمئن باش استرس بچه و سلامتیش و درسش و هزارتا چیز دیگه رو تحمل کردن و داشتن ،بعدا میبینی که این استرس دوران درس و مدرسه قابل تحمل ترین و بهترین استرس دوران زندگیت هست ...و نیازی ب استرس نیست درست رو بخون و لذت ببر ازاین روزها

من جات بودم میرفتم دنلال علایق خودمچرا باید مادرت دلخواه خودشو بهت تحمیل کنهاصلا چرا به حرفش گوش مید ...

دارم پول جمع میکنم به سن قانونی رسیدم میرم تهران دنبال علاقم نگاهشونم نمیکنم 

الانم درس نمیخونم تا رشتمو عوض کنن

به هرکی خوشگله غبطه میخورم به هرکی پدر و خانواده پولدار و سالم داشته 

دلم میخاد منم خیلی خوشگل باشم (معمولی جذابم)

و شوهرم خوبه جز خانواده های خوب حساب میشیم اما خانواده خودم همیشه مایه ابروریزی بودن 

دارم پول جمع میکنم به سن قانونی رسیدم میرم تهران دنبال علاقم نگاهشونم نمیکنم الانم درس نمیخونم تا رش ...

خوب می‌کنی

دروغ چرا،همیشه به کسایی که بابا دارن حسودیم میشد،به کسایی که مامانشون ازشون حمایت میکنه حسودیم میشه☹️کاش حداقل بابام زنده بود 

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....