2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 126254 بازدید | 1332 پست

به هرکس که مادر خوبی داره ...

وهرکس مادر خوبی واسه بچه هاشه ...

نه مادر خوبی داشتم ...

نه مادر خوبی شدم ...

هییی زندگی ...

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یبار یکی گفت ب عمه من خیلی حسودیش میشه . پولداره خونش آنچنانی زندگیش فلان دوتا دختر داره یکی پزشک یکی مهندس یه پسر خیلی با ادب و مهربون . اخلاق شوهرش رو ک کل شهر تعریف میکنن بس ک مهربون و دست به خیره . 

۶ ماه پیش عمه بیچاره ام تنها پسرش ، پسر ۱۷ سالش رو تو تصادف از دست داد . کاش همه اون چیزا ک اون خانمه میگفت و باعث شده بود ب عمه ام حسادت کنه مال اون بود کاش عمه ام هیچی نداشت اما الان بچش کنارش بود . ما هممون داغون شدیم بعد اون داغ . یک لحظه یک ثانیه دل خانوادش آروم نمیگیره کاش اون خانمه این روزای پر از درد مارو هم میدید

به اونایی اندام خوبی دارن

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

آدم حسودی نیستم تو کل زندگیم به کسی حسادت نکردم  به هیچ کس و همیشه خیر خواستم برای مردم هیچ وقتم تو زندگی کسی سر نخودی دخالت نکردم و بابت این چیز خیلی سپاس گذار خدا بودم و هستم .. شاید فک کنی من تو زندگیم همه چی دارم ‌...اصلا ولی از نظرم هر کس تلاش کنه میتونه موفقیت های کوچیک رو برای خودش رقم بزنه و اگه بابت این ها شکر گذار پروردگار باشه از اعماق خدا بهش بیشتر و بیشتر میبخشه

به تنها کسی ک حسادت میکنم و غبطه میخودم فقط جورجینا دودریگرزچرا نباید بقیه زنها مثل اون خوشبخت باشن؟ ...

اره واقعا زیادم خوشگل نیست 

یعنی خوش شانس ترین دختر جهان همینه به خدا 

می‌گفت اولین بار رفتم خونه رونالدو گم شدم 

به اونایی که تو جنینی مردن

من و ننم با بلوک سیمانی 

انقد زده بود شکمش تا سقط شم 

اونم سقط نشدم که هیچ تا 

3 4 سالگیم یه لکه قرمز بزرگ  رو پیشونیم بود 

هعی خدا حکمتت و قربون😁💔

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

به یکی از دوستای زمان دانشگاهم .خودش یه دختر با چهره معمولی رو به پایین از یه خانواده متوسط توی کرج ...

خودت میگی چهره معمولی رو به پایین.اونم سهمش رو از سختی داده براش خوب بخواه

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌