2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 127244 بازدید | 1349 پست
ب اونایی ک بابا دارن چون هر وقت کم آوردن میتونن ب یکی زنگ بزنن):

منم💔اینقد دلم میخواست مثل بقیه بابا داشتم:) 

یه بابای خوب و پشتیبان تو هر لحظه زندگیم 

تا ابد حسرتش میمونه تو دلم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب آره دیگه فکر میکنن من خوبم هیچ مشکلی هم ندارم .

بالا گفتی مادرت سرده 

مشخصه سنت هم کمه

از من یک نصیحت گوش کن اصلا اصلا احساساتت رو قورت نده پنهان نکن بروز بده عصبانی خوشحالی ناراحتی هرچی هست بروز بده کاری به عواقبش نداشته باش فقط بروز بده 

بعدا خودت رو گم میکنی زندگیت کاملا از هم میپاشه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

به اونایی که باخداوبااخلاق واقعی هستن وهیچکس وهیچ چیزنمیتونه سستشون کنه

به اونایی که دست خیردارن ووقتی هستن آدم حس خوبی بهشون دست میده

به اونایی که قاپ خدارومیدزرن وسیاست وآبرودارن پیش خداوند

خب اینطوری کی داره اذیت میشه؟اونی که وضعش خوبه خوب هم باقی میمونه و تغییری نمیکنه هر آدمی لایق بهتری ...

به تلاش نیست همه چی دوستم🥲

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

مامانم یه آدم سرده کاملا سرد اصلا اهمیت نمیده . بابام که هیچی اصن خودم راحت نیستم برم با بابام صحبت ...

از یه طرفم بهشون حق بده زمونه خیلی خرابه بخدا دوستت دارن که محدودت میکنن میخای ازادتربشی ازدواج کن اخه همینکه تورفاهی خداروشکرکن چراقدرنمیدونی البته درک نکردی چقدبده پدرمعتاد ومادری که ناراحتی اعصاب گرفته ازدست شوهرش ودائما باهات دعواکنه واذیت بشی ورابطه خوبی باهاش نداشته باشی وحوصلتو نداشته باشه هیچ وقت وازنظرمالی تحت فشاربودن خیلی بده مجبورباشی لباسای بقیرو بپوشی وتوفامیل همیشه دست کم گرفته بشی توروخدااینارو که میگم بهشون دقت کن هرکدوم یه مصیبتن برو فقط تدارو شکرکن جای من بودی جکارمیکردی

بالا گفتی مادرت سرده مشخصه سنت هم کمهاز من یک نصیحت گوش کن اصلا اصلا احساساتت رو قورت نده پنهان نکن ...

من کلا از سنم بیشتر میفهمم ‌ من از مامانمم با ملاحظه ترم همه هم میگن . دو سال دیگه کنکور دارم . ولی نمیتونم احساساتم رو بروز بدم . هیچ کدوم رو حتی خوشحالی ‌ یه وقتایی از ته دل خوشحالم ولی نمیدونن چطوری بروز بدم . هی هنه میگن خوشحالی ؟ دوسش داشتی؟ منم میگم بابا به خدا خوشحالم ولی باور نمیکنن

یبار یکی گفت ب عمه من خیلی حسودیش میشه . پولداره خونش آنچنانی زندگیش فلان دوتا دختر داره یکی پزشک یک ...

همین حسرت هم گاهی به بقیه آسیب میزنه خوبه آدم معمولی اما خوشحال باشه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

به تلاش نیست همه چی دوستم🥲

درسته بعضی چیزا تغییرش دست خود آدم نیست اما خیلی چیزا هم دست خودمون تا اوضاع رو از هر نظر بهتر کنیم

یکیش دور کردن این حس از خودته از همین شروع کن ببین چقدر حال روحیت بهتر میشه 🤛🏻🤜🏻❤️

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
از یه طرفم بهشون حق بده زمونه خیلی خرابه بخدا دوستت دارن که محدودت میکنن میخای ازادتربشی ازدواج کن ا ...

مامان منم مشکل داره . خواهراش از این بزرگترن ولی درکشون از دختر امروزی بیشتره ‌ مامانش درکش از دختر امروزی بیشتره ولی این نه

من و ننم با بلوک سیمانی انقد زده بود شکمش تا سقط شم اونم سقط نشدم که هیچ تا 3 4 سالگیم یه لکه قرمز ...

مادربزرگم به بچه هایی مثل شما میگفت خداخواسته

یعنی خدا خودش خواسته شما به دنیا بیاید، حتما هم یه اتفاق قشنگ تو زندگیت منتظرته

حالا من برعکس خدا نمی‌خواست بیام ولی با دوا درمون و دخیل بستن و نذر و ختم و ... به زور آوردنم چون مشکل ناباروری داشتن

زندگی خودمو میبینم دلم میخواد به خانومای نی نی سایت بگم توروخدا به زور از خدا بچه نخواید‌‌‌...

خدایا گشایشی رقم بزن به وسعت بزرگی ات ...

من کلا از سنم بیشتر میفهمم ‌ من از مامانمم با ملاحظه ترم همه هم میگن . دو سال دیگه کنکور دارم . ولی ...

این بخاطر رفتار خانوادت بوده چون اونا سعی نکردن از لحاظ احساسی باهات ارتباط برقرار کنن نتونستی یاد بگیری همش خودت رو سرکوب کردی .

حتما امتحان کن شاید هم خیلی خوب باشه 

به امتحان کردنش می ارزه

به دوستم ...

حسودی که نه فقط غبطه میخورم ... 

از چند جهت ... درسته بچه ها میتوپن بهم ولی خب 😬

یکی بیخیالیش ... هر اتفاق بی افته ککش هم نمیگزه 

همه خیلی دوستش دارن و بچه محبوبه به قول معروف ... در حالی که من میدونم خودش راجع به اونایی که دور سرش می‌گردن چه طرز فکری داره و چقدررررر براش بی ارزشن 😑

دخترخاله و خاله ها و ... واقعا خوبی داره 

همههههه از نمکی قیافه اش تعریف میکنن 

خدایی رفتاری و منم قبول دارم جوک هاش حرف ندارن 

قیافه اش از نظر خود من معمولیه ... هیچ وقت نفهمیدم نمکیش کجاس ...

وقتی پیش من این همه تعریف و تمجید میشه واقعا غبطه میخورم ... دست خودم نیست