2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 125777 بازدید | 1310 پست
کجاش خوشگله؟

این نیست

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه خوشگلا که بدشانس نیستن عزیزم

آره درست میگی کاش خدا هردوشو میداد😂💔

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
براتو چیکار کردن🤦🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

همینجوری حسوودن و فتنه قشنگ درکت میکنم که چی میگی

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
خب منم الان خیلی وضعم خوب نیست . تا چند ماه پیش متوسط رو به پایین هم نبودم پس برام فرقی نداره کجا با ...

درکت میکنم من ازتوبدتربودم خانوادم داغون ازهم پاشیده مشکل مالی ولی برای مهاجرت باید یاخیلی راه بلدباشی یا گرگ باشی چون وقتی خانواده ادم به ادم رحم نکنن کشور غریبه که دیگه هیچی

اره متاسفانه بعد ازدواجش دخترو مادر رفته بودن همسایه رو زیر لگد گرفتن هم زنه رو زدن هم بچشو هار شدن ...

اگه واقعا همچین آدمایی ان که خیر نبینن 

ول کن عزیز حسودی بیخودی نکن سرت تو کار خودت باشه بچسب به زندگیت 

من انقدر بابت خوشگلیم زجر کشیدم که میگم کاش معمولی بودم یا کسایی که زشتنو میبینم که چه شانسایی دارن ...

الهییییی.عزیزم.

میدونم چی میگی.اما بدون اگه زیبایی رو نداشتی باید واسه اونم غصه میخوردی یا هزار تا ایراد رو خودت میذاشتی و این مسئله رو باعث بدشانسیات میدونستی.

من قیافم معمولیه کسی نمیگه زشتم اما اندامم زنانه نیس.با سن اینا ندارم.

رفتم عمل کردم باز همش آب شد.میبینم یکی اندامش رو فرمه بهم میریزم.میگم منم زنم اونم زنه .چرا من نباید جذابیت زنانه داشته باشم اخه.

حس میکنم خیلی خیلی ایراد بزرگی دارم

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
ویکی پدیا همینو آورد نوشته بازیگر

چشاش رنگیه بزن همه عکسا

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

چقدر جالبه که درد های هممون شبیه همه یه عده زیبایی یه عده شانس یه عده مهاجرت یه عده همسر خوب یه عده خانواده یه عده ام داغ عزیز  چقدر آدمیزاد عجیبه و چقدر درد میکشه 

من عمق درد کشیدن آدم رو توی اینجور تاپیک ها میبینم چجوری با حسرت مینویسن 

خواستم خودمم بنویسم ولی دیدم چیزی که درد من هست درد بقیه هم هست

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

الهییییی.عزیزم.میدونم چی میگی.اما بدون اگه زیبایی رو نداشتی باید واسه اونم غصه میخوردی یا هزار تا ای ...

لاغری؟ شاید حساسی خیلیا هستن ایراداشونو واسه خودشون بزرگ میکنن شاید توام حساس شدی؟