2777
2789
یعنی چ ی

خلاصه کلیپه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ولی من فکر میکنم وسط رابطه دعواشوم شده گرفتن همو زدن چون اگه خیانت بود خود مرده هم لخت نبود 🥴

پ چرا میگه جن..ده خانوم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه خل شدن بهرنگ علوی رو‌بگو

این کار رو توی کره می‌کرد مردم تا حد خودکشی پیش میبردنش چون کلا بایکوت میشد 

ایران این دیگه چیزی نیست طرف تجاوز و تعرض و خیانت میکنه بازم انگار مردم هیچ پخی نیستن گ راحت میره تو فیلما 

برا فالوره ب نظرم اونا هم بتادینی چیزیه

نه مشخصه پاش داره خونریزی میکنه وبنظرپاشوزده وسط میزپاشوبریده دعواکردن خانمه هم ریلکس رومبله

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

همه خل شدن بهرنگ علوی رو‌بگو

این یکی چیکار کرده؟

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

یاخدا پاش خون شده چه ربطی به زن لخت داره عجببببب غیرت مردونه جمع شده یعنی این

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خوب وسط دعوا که نمیگه عسلم میگه ج نده دیگه 😂

منک ندیدم مردی ب زنش وسط دعوا بگه ج نده! ناموسشه ها

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه