انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به هر آدمی که توی کشور مورد علاقم هست حتی فقیرهاشون ، بی پول هاشون آرزومه اونحا بودم ولی فقیر بود ...
کره جنوبی؟؟؟
خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
زن پسرعموی شوهرم خیلی پولدارن خیلیا چند تا ویلا شمال تو اون سن سال خونه ۳۰۰متری بهترین منطقه ماشین آنچنانی ولی خداروشکر درسته مثل اونا نیستیم ولی دستمون ب رهنمون میرسه اونم خیلی دختر خوبیه و لیاقتش بیشتر ازین خرفاس
کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊 موقتا کاربری دست دو نفره
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
به یه دوستام شوهرش عالیه بهش عشق می ورزه سرتاپاش طلا گرفته ماشین براش خریده هفته ای چندبار میرن رستوران اقا تو کارای خونه خیلی خیلی کمک میکنه سفرای خارجشون ترک نمیشه