2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 126942 بازدید | 1345 پست

به یکی ازخانومای فامیل شوهرم. بعده من عروسی کرد فوری حامله شد.من هنوز نشدم..... کلییییی طلا داره و هر مناسبت بهشون اضافه میکنه. خونه ویلایی داره شوهرش شغل خوب داره .همیشه دلم میخاد جای اون باشم. حس میکنم اصلا دغدغه ای نداره تو زندگیش.

به همه کسانی که پدر خوب دارن

خانواده یک پارچه یعنی پدر و مادر خواهر و برادر کنار هم

بزرگ‌ترین حسرت یک بچه ی طلاق فکر کنم همین باشه

من مه هر لحظه با دیدن هر کس میگه مثلا رفتم خونه‌ مامان و بابام

یا بابام اومد ابن کارو کرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به کسایی که دختر دارن .آخه بچه دار نمیشم 6ساله

مث منی من ولی پسردوستم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

عزیزان میشه ازته قلبتون دعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشهلطفایه صلوات بفرستیدبرام

ببخشیدهرجامیرم هستین مشکلتون چیه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

باونی غبطه میخورم ک راحت درساشو میخونه و بلد میشهیا اونی که کار میکنه و درس نمیخونهیا حتی اونی که به ...

باورت میشه همسر من دوره راهنمایی و دبیرستانش همه نمره هاش ۲۰ بوده؟کارنامه هاشو وقتی دبیرستانی بود نشونم داد 

بچه شر مدرسه اشون بوده ولی میگف یبار معلوم توضیح میداد بلد میشده تو خونه هم نمیخونده

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

من همش دارم به خاطر اینا احساسات واقعیم رو پنهون میکنم تا اینکه خوب به نظر برسم دعوای تهدیدم نکن . و ...

خیلی بچه ای که دغدغت اینجوریه

شاید الان دلیلشو نفهمی بزرگ که شدی ازش تشکر میکنی

کاربری مال ۲ نفره🦥