انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
به همه آدم هایی که خونه از خودشون دارن و مستقل و دور از خانواده شوهر زندگی میکنن
من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
من اصلا به هیچکی حسادت نمیکنم حتی پولدارترین وخوش گذرون ترین فردفامیل و اطرافیان فقط به یه نفرحسادت میکنم اونم واقعاحق دارم چون اون چیزایی که اون داره بایدمن هم میداشتم چون مال و اموال پدرشوهرس که رفته توجیبشون شوهرمنم پسرشه بایدمثل اونازندگی کنه تورفاه وثروت واقعااسمشونمیشه گذاشت حسادت اسمش حق کشی بی عدالتی