2777
2789

برای من چندش ه اینکار مخصوصا خب دائمی باشه، قطعا که بعد هر جیش نمیری حموم و بشوری کلا خونه رو بو بر میداره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بده حموم لعدش خودش تمبز کنه پشیمون میشه دیگه شالو کلاه میکنه میره حیاط😄

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا ما هم  همینیم   بعضی  وفتا  نزدیکه  خودمم برم حموم  جیش  کنم  

بچه  گناهی  نداره    ماهم  حموم میبریم  جیش  میکنه  

خودمونم بچه بودیم همین کار رو میکردیم  

دستشویی  تو حیاط  یکی  از عذاب الهی مخصوص تو زمستونم 

اونم  اگ   پری  باشه  که  واویلاس

حموم بعد یمدت بوی ادرار میگیره. بعلاوه اینکه مدام کثیف کاریه باید اب بکشی لباس تنش کن در حد ی دستشویی کسی مریض نمیشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
حموم بعد یمدت بوی ادرار میگیره. بعلاوه اینکه مدام کثیف کاریه باید اب بکشی لباس تنش کن در حد ی دستشوی ...

خونه قبلی دسشویی توی خونه بود عادت کرده بود

الان میره توی حیاط برای جیش میبینم از بینیش آب میاد

۴ سالشه

فرنگی بذارید خب ...خودتون هم استفاده کنید ...باور کن جون بچت از این شایعات و چرت و پرت ها ک میگن واجب تره ...بی برکتی هم مال زمانی بوده ک خزینه بوده ، مشخصا تا جیش و مدفوع انجام میشده اب کثیف میشده و میکروب ب بدن ضرر میرسونده برای همین اسمشو گذاشتن بی برکتی تا عربهای زبون نفهم اون دوران بلکه بفهمن....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خونه قبلی دسشویی توی خونه بود عادت کرده بودالان میره توی حیاط برای جیش میبینم از بینیش آب میاد۴ سالش ...

حالا کاری ندارم ولی عادت میکنه سرویس رفتن زیادی وقت نمیگیره بعلاوه اینکه زمستونه چاه توالت با لوله کشی حموم فرق داره گرمه خونت بو میگیره مدام باید بعدش کف بکشی بشوری

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید