2777
2789
عنوان

بیشتر از خیانتشون این حرفاشون آتیشم زد(عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 82 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان دقیقا واسه چی تورو طلاق نمیده؟

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

شما همونی ک تاپیکت پربازدید شد؟گفتی ویدیو مسیج از قیافه هم گرفتن واسه هم فرستادن اونارو داری؟گفته بودم اسکرین رکورد ازشون بگیر میتونی با اونا ثابت کنی

دعام کنید عشقم برگرده🙂خیلی دلشکسته‌ام،یا امام حسین قسمت میدم به ابولفضل عباس واسطه شو بینمون که باز آشتی کنیم

یادمه چند شب پیش چه تاپیک داغی زدی حالت چطوره عزیزم خدا حقشون رو بزاره کف دستشون چطوری شد به شوهرت گ ...

اومدم خونه مادرم ،شوهرم گیر داد بیا خونه منم طاقت نیاوردم چند تا تیکه بهش انداختم ،دیگه فهمید بو بردم

هیچ مدرکی ام ندارم همه شاتا توی تلگرام 

عزیزم آدرسی چیزی از این هرزه بیشرف نداری؟ اگه داری میشه چند نفر و برداری بری وسط کوچشون گیساش و بگیری تو کل شهر بی آبروش کنی؟

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
اوناییکه خیانت میکنن اگه میدونستن تاابدقراره توچه شرایطی باشن هرگزحتی فکرشونم سمتش نمیرفت

نه عزیزم اینجوری هم نیست خیلی ها عادت کردن و زندگیشون دیگه براشون مهم نیست حتی این خانم طلاق بگیره و شوهر اسی با همین نفر جدید ازدواج کنه بازم با تمام وجود میگم به اون هم خیانت میکنه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیانش بد است