2777
2789

۱ ماهه رژیم و ورزش هوازی و بدنسازی یک روز در میون دارم .  یعنی هر روز ورزش ۱ ساعت دارم .مرتب 

رژیم هم رعایت می کنم .

انتظار ندارم که یهو ۱۰ تا کم کنم ولی خوب ۲ کیلو هم کمه ؟؟؟ 😅

انتظار حداقل ۴ کیلو رو داشتم ! 🥲

شکم و پهلو ها جمع و جور شده و سینه هام واقعا عالی بالا رفتن و جمع تر شدن .‌

و الان برام سواله چرا کاهش وزنم کم بوده ؟؟؟ 

الان راحت دکمه مانتو رو می بندم و قشنگ تغییر سایز رو حس می کنم ..

ولی من دلم کاهش وزن هم می خواد !🥲

مهم سایزه. همینکه سایز کم کردی یعنی بدنت داره جواب میده

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هفته ای ۵٠٠ گرم عالی و اصولیه

به بدنت هم اسیب نمیرسه

راستی هفته ای ۳ روز ورزش کافیه برای شروع

و من هشت ساله ورزش میکنم اما هفته ای سه بار! 

هر روز زیاده

بخودت استراحت باید بدی. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
هفته ای ۵٠٠ گرم عالی و اصولیهبه بدنت هم اسیب نمیرسهراستی هفته ای ۳ روز ورزش کافیه برای شروعو من هشت ...

ممنونم . خیلی خوب گفتید . 

اخه حس می کنم اگر ادامه ندم و روتین نشه برام دست از ورزش کردن بردارم و ترس از تنبلی خودم دارم بیشتر ! 👍

یعنی تمرکز رو کاهش وزن نداشته باشم؟؟ مربی می گه عضله سازی شده!

نه سایز ملاکه

ببخشید جسارت نباشه اینطور مثال میزنم، شما ۵ کیلو دنبه رو با ۵ کیلو ماهیچه مقایسه کن ببین حجم دنبه چندین برابره

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
ممنونم . خیلی خوب گفتید . اخه حس می کنم اگر ادامه ندم و روتین نشه برام دست از ورزش کردن بردارم و ترس ...

نه گلم اصلا هر روز ورزش کردن

ماله المپیکی هاست عزیزم

بدن نیاز به ورزش و هم استراحت دارم

من خودم سه روز در هفته ورزش میکنم

هر روز هم ۲٠ دقیقه پیاده روی میکنم

برای کم کردن وزن، باااید صبور باشی

موفق باشی

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
نه یکی که نیست عضله حجم کمتری داره

خب دیگه. شما وقتی شروع میکنی به ورزش و رژیم اصولی اول اون حجم چربی های سبک از بین میره، بعد چربی هایی که سنگین تره و سفت تره شل میشه و کم کم اونا از بین میره و هرجی موند برات میشه عضله

ولی وقتی غیر اصولی باشه عضله سوزی میکنی و بافت عضلات از بین میره و یهو وزن کم میکنی