2777
2789
عنوان

برای زبان نهایی چه خاکی تو سرم بریزممم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 58 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای آقااا من فک کردم دانشجوعههه نریزین سرم 😂

و اینکه در جواب حرفت که با استعداد اینا باید پاس شد امتحان نهاییه میگه هیچی هم بلد نیستم اینجور مواقع به هرنحوی باید قبول شد بنظرم مثلا بمونه برا بعد بلد میشه؟

حق داری واقعا سخته من در حد همون لغات می‌خوندم که چند تا سوال معنی لغات بزنم اصلا گرامر که هیچچچچ وح ...

شما کنکور تون سالی بوده که نهاییا نبوده؟ 

اگه آره که خوشحالت🥺

- چہ باک از باد؟ریشہ در خاک دارم من!🌱'

از دهم شروع کن کار کنکلیپ قیومی

دارم قیومی میبینم ولی الان فرصت میکنم فقط فیلم ببینم یعنی اصلا وقت نمیشه جزوه‌شو بخونم 

خب این چه فایده :/

چرا تاپیکتون تعطیل شد!!!خواستم بگم از بس خدای مهربون ارزوهای شما ها رو براورده کرده اینجا هم شلوغ و پر ترافیک و زباله و هوای الوده شده جنگل و بیجارم شده جاده و ویلا ...نگران نباش دوست عزیز ب زودی وضعیت گیلان بدتر از تهران خواهد شد چون زیرساخت کافی نداره باور نداری اخر هفته ها فقط حجم ترافیک جاده رو ببین باقی پیشکش، حتی فکری هم برای این حجم از افزایش جمعیت دفع زباله و حمل و نقل و جاده و ترافیک و بیمارستان و درمان و اموزش ...جمعیت غیر بومی نشده فقط تبلیغات و هجوم و ویرانی !!!تبریک میگم ب تهران جدید خوش امدید😡

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

چرا تاپیکتون تعطیل شد!!!خواستم بگم از بس خدای مهربون ارزوهای شما ها رو براورده کرده اینجا هم شلوغ و ...

نمیدونم عزیزم 

بخدا من قصدی از این تاپیک نداشتم ولی درکتون میکنم 

من عاشق طبیعتم برای همون خیلی دوست دارم شهر شمالی زندگی کنم 

میدونم مردم انقدر بی فرهنگ شدن که به طبیعت لطمه میزنن، البته نه همه مردم 

من خودم چون طبیعت رو دوست دارم هیچ صدمه ای بهش وارد نمیکنم.. 

اینم بگم عزیزم ما اصلا شرایط مسافرت رفتن رو نداریم تو این 19 سال عمری که از خدا گرفتم کلا یه بار اومدم شمال.. 

نمیدونم عزیزم بخدا من قصدی از این تاپیک نداشتم ولی درکتون میکنم من عاشق طبیعتم برای همون خیلی دوست د ...

والله منم رو صحبتم شخص شما نیس دوست عزیز مسئولین باید رسیدگی کنن ک حداقل رفاه نسبی تامین بشه،همه حرف من اینه ک این طبیعت ک من و شما دوست داریم اگر حفظ و نگهداری نشه خب ب راحتی نابود میشه حالا اون ب کنار خب باید زیر ساخت جاده و ترافیک ، بیمارستان و بهداشتی فضای شهری تفریحی و مسکونی و مدرسه و فرهنگی و ورزشی ...  برای اینهمه ادم ک اضاف میشه در نظر گرفته بشه ن اینکه زیرساخت ثابت جمعیت روز ب روز اضافه تر شه هر کس ی ویلا گرفته کلا از ۴شنبه تا شنبه اینجاس بعد بیا و وضع جاده و ترافیک و ببین، باورتون نمیشه اگر بهتون بگم  اینجا حتی سیستم دفع زباله صحیح نداره حتی همه بیمارستان ها زباله سوز نداره ،اشغالهای شهر و روستا رو میبرن میریزن تو جنگل یا دریا و رودخانه کنار رود رد بشی بوی تعفن میده و مشخصه بنده خدا مردمی ک کنار رود زندگی میکنن یا مکان هایی ک زباله ها رو میریزن بیمار میشن،از نظر بیمارستان ک نگم بهتون یعنی ی تخت تو بخش باید با التماس و پارتی گیرت بیاد چهارتا دکتر درست درمون نداره شما فک کن مسافرا میان این ۴تا بیمارستان جوابگوی خود مردم بومی نیس اونوقت چطور غیر بومی هارو جواب بده!؟ اصلا ب این قضایا فک نمیکنن تموم اینا رو زیر پوست سبز گیلان مخفی میکنن و اسیبش در نهایت ب عموم مردم میرسه

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

شما کنکور تون سالی بوده که نهاییا نبوده؟ اگه آره که خوشحالت🥺

آره بابا من سنم زیاده چند سال پیش کامیپوتر درسمو تموم کردم میخواستم تغییر رشته بدم از اول درس بخونم که اونم مترجمی زبان پیام‌نور قبول شدم نرفتم 

البته الان پشیمونم کاش می‌خوندم رشته ی خوبی بود 

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم