2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون پولو بزنم براش

140 بازدید | 29 پست

امروز با نامزدم بیرون بودیم یعنی برنامه بیرون رو من چیدم

از سرکار اومد دنبالم خیلی هم خسته بود

نهار نخورده بود حتی اما حدود یک ساعت رانندگی‌ کرد تا رسیدیم و کلی هم خوش گذشت بعد برای شام رفتیم کافه حدود ۱۵۰۰ خرج کرد خیلیییی عذاب وجدان گرفتم😑💔بهش گفتم من این پولو برات میزنم گفت چیزی نیاد به حسابم زدی دوباره میرنم برات اما دلم میسوزه براش اونم داره زحمت میکشه نباید میزاشتم واسه یه شام انقد خرج کنه💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نزن براش 

بهش برمیخوره 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
۱۵۰۰ ک خوبه،شوهرته دیگه باید خرج کنه،الکی از الان ذهنشو مشغول نکن خودش تو این فاز نیست ،با این کارت ...

نه اخه واسه رابطه مون خدایی خیلی خرج میکنه هروقت هم بریم بیرون فقط اون حساب میکنه تو دوران نامزدی منم باید یکم خرج کنم دلم سوخت براش

۱۵۰۰ ک خوبه،شوهرته دیگه باید خرج کنه،الکی از الان ذهنشو مشغول نکن خودش تو این فاز نیست ،با این کارت ...

دقیقا هر چی بیشتر قناعت کنی تو این موردا دل بسوزونی بعدا خودت اذیت میشی

^^
نه اخه واسه رابطه مون خدایی خیلی خرج میکنه هروقت هم بریم بیرون فقط اون حساب میکنه تو دوران نامزدی من ...

بهتره به حرف اون دوستمون کنی و روز مرد براش کادو بخری اینکه پول غذا رو الان بفرستی خوب نیست 

^^
پول غذا رو نزن ولی چند روز دیگه روز مرده، همون پول رو بزار رو کادوت چیزی که نیاز داره واسش بخر

چی بخرم براش ب نظرت؟چندرسانه دیگه تولدش هم هست میخوام تو کافه براش تولد بگیرم اما نمی‌دونم کادو چی بهش بدم