2777
2789

ی زن عمو دارم 

تاپیک قبلمم گفتم چ غلطی کرده و جوابشو دادم

حالا همون روز ک از شبش دهنش و گل گرفتم

ی غلطی کرده رو مخمه خونم به جوش اومده گفتم ببینمش کارش دارم و حسابی می‌خوام قهوه ایش کنم

ماجرا پست بعد میزارم بلافاصله , تا اذیت نشید

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

داشت راجع ب مادر بزرگم ( مادرشوهرش) حرف میزد 

منم در شوخی رو باز کردم گفتم خب بزار پز بدم من😂من مادر شوهر خوبی دارم😁

گفت ک....رم دهن مادر شوهرت!

گفتم بی ادب 

تو انتخاب شوهر دقت میکردی تا مادر شوهر خوبی نصیبت بشه 

اصن بحث راجع ب مادر شوهر بود 

یهو گفت حالا تو انتخابت خوب بوده شوهرت خوبه ری...دم تو انتخابت؟!!!

من گفتم بحث راجع ب مادر شوهر بود

الان حرصم گرفته که چرا نزدم تو دهنش بندازمش بیرون!!!

چکارکنم بچه ها دارم خفه میشم از حرص

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

۲۷ سالشه قبلا تو مدرسه باهم بودیم ولی از وقتی زن عموم شده منم متاهل شدم باهم ارتباط نداشتیم 

بچه اون دوسالشه 

بچه من ۳ سالشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😐😐😐😐واااا

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

خب میگفتی دقیقا ک....یرت دقیقا کجاته ول کردی اینور اونور چه بی تربیته

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
خیلی بی ادب هست اصلا با همچین آدم بی ادبی معاشرت نکن دهن به دهنم نشو

قطع رابطه کردم

تاپیک قبلمو بخونی اخرای ماجرا گفتم ک چیشده تو جمع قهوه ایش کردم

ولی حرصم گرفته ک جواب توهینشو ندادم و گفتم صد در صد دفعه بعد ببینمش می‌خوام سر این موضوع حسابی دعوا راه بندازم

یا خدا چرا اصلا با انجور ادما دهن ب دهن میشید

حرصم از این گرفته ک چرا به مادر شوهرم و شوهرم توهین کرده و من عین بز نگاش کردم

یعنی واقعا این مدل باهم صحبت می‌کنید 😯😯😯

من نه ، اون صحبت کرد

چ بی ادبه یا شما اجازه دادی اینجور برخورد کنه

تقصیر خودمع از همون اول جوابشو ندادم دم دراورده

چرا اینجوری حرف میزنه ، طرف چرا انقد بی ادبانه و راحت حرفشو میزنه 😐

همون