2777
2789
عنوان

دلم میخواد برم زن عمومو قهوه ای کنم تا حرف دهنشو بفهمه زین پس😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 26 پست
حرصم از این گرفته ک چرا به مادر شوهرم و شوهرم توهین کرده و من عین بز نگاش کردم

حالا زیاد غصه نخور هرچی بیشتر جلز ولز کنی بیشتر به هدفش رسوندیش

تخمک ، سمت اسپرم شنا نمیکنه ، هیچوقت دنبال یه مرد نرو...  
خب میگفتی دقیقا ک....یرت دقیقا کجاته ول کردی اینور اونور چه بی تربیته

جونم اومده به لبم انقد ک حرصیم کاش زودتر میدیدمش میشستمش

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا زیاد غصه نخور هرچی بیشتر جلز ولز کنی بیشتر به هدفش رسوندیش

قطع رابطه ایم 

ولی ببینمش قشنگ هم مامانشو میشورم هم میگم ریدم تو انتخاب شوهرت که توعه دو رو بی چاک و دهن رو گرفت 

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

چه بددهن

😔چکار کنم

چجوری تلافی کنم

چرا بی زبون شدم وقتی ک انقد بهم توهین کرد

جونم اومده به لبم انقد ک حرصیم کاش زودتر میدیدمش میشستمش

احتمالا با این طرز صحبتش فردا پس فردا بچشم همینجوری صحبت میکنه شمام هی سر صحبتو باز نکن باشه شوخی نکن وسط بدبختیاش از خوبی مادرشوهرت گفتی اعصابش خورد شده یکم سرسنگین باش 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
نمیدونم به خداشکه شدم منم مثل شما جواب نمیدم و خودخوری میکنم

😔😔😔

نمیدونم به خداشکه شدم منم مثل شما جواب نمیدم و خودخوری میکنم

درستش کردم🥳🥳🥳

احتمالا با این طرز صحبتش فردا پس فردا بچشم همینجوری صحبت میکنه شمام هی سر صحبتو باز نکن باشه شوخی نک ...

درستش کردم تونستی بیا تاپیک اخرم

الان تاپیک میزنم