2777
2789

صوهرم پیاماتونو میخونه خواهشا راهنمایی کنید

کل دارایی شوهرم ماشینش +وام ازدواجشو میخوان دم عروسیمون بگیرن ک برای خودشون خونه بزرگتری بخرن(خودشون خونه دارن یکی دیگه) 

میگن حالا عروسیتون تا سال دیگه خودمون بهت پس میدیم و الان ماشین نیاز ندارین سر خونتون نرفتینو خواستی جایی بری ماشین منو وردار  ولی میدونم نمیتونن پس بدن چون حسابی قسط دارن قسط وامم باید خودمون بدیم شوهرمم حقوق انچنانی نداره ۱۰ تومن

چیکار کنیم چطور شوهرمو منصرف کنم شوهرم میگه بجاش سفته میگیرمو (میدونم نمیدن بهش)

شوهرم میگن خونوادم میدن بهم و بابام زمینش ک چند ساله فروش نرفته رو میفروشه پس میده بهم ولی من میگم نمیکنن چیکار کنیم

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

وا

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ندین عزیزم ندین چراشما یک سال از زندگی عقب بیفتید 

و الان ک ب تفریح احتیاج دارید بی ماشین باشید

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

دارایی خودتون نگهدارید وام ازدواج تون جهاز بخرید یا طلا 

از کار های احمقانه همسرم نکنید ...نمی‌دونم پس میدن یا نه ولی اینکارو نکنید 

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰

اقای داماد میدونم قصدتون خیره و خانوادتونن اما اینو از منی بشنو که ۱۴ ساله ازدواج کردم و سنی ازم گذشته با شرایط امروزی کارتون اشتباهه وقتی زمین فروش رفت بهتره خونشونو عوض کنن و شما هم بهتره به فکر خونه برا خودتون باسین حتی شده یه واحد چهل متری 

ندین عزیزم ندین چراشما یک سال از زندگی عقب بیفتید و الان ک ب تفریح احتیاج دارید بی ماشین باشید

من ک میگم شوهرم قبول نمیکنه هرکار میکنم

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
اقای داماد میدونم قصدتون خیره و خانوادتونن اما اینو از منی بشنو که ۱۴ ساله ازدواج کردم و سنی ازم گذش ...

میگن وام مسکنمون میسوزه اکه نخریم

شما اگه تا سال دیگه هم به این پول احتیاجی نداشته باشید ، حداقلش اینه که طلا بخرید سرمایه گذاری کنید واسه آیندتون ، یا اینکه خانواده اش قبول کنن به اندازه ای که شوهرت پول میده ، از اون خونه بزنن به نامش ، اون پولی که میخوان سال دیگه پس بدن ، دیکه ارزشی نداره

اومدیم و گرون شد و نتونستن برگردونن میخوان برن روی سفته از خانواده اش شکایت کنن؟؟زندان بندازن ؟؟سر ...

وام گرفتن دیگه پولشون مثلا ۵تومنهدمیخوان خونه ۶ تومنی بخرن

عزیزم شما دوتا دیگه خانواده همدیگه اید از همین اول نباید هیچ کسی رو به خودتون دوتا و زندگیتون ترجیح بدید حتی پدر و مادرا .منطقی فکر کنید شما حتی اگه سفته و چک هم بگیرید این پول حتی اگه به فرض بعد یکسال پس بدن ارزشش کم کم با این تورم نصف میشه .و همین کار باعث میشه بینتون مشکلات ایجاد شه توقعشون بالا بره و بعدها که پولتون رو بخواید مطمئنن ناراحت میشن.پس سری که درد نمیکنه رو دستمال نبندین وخودتون یجایی سرمایه گذاری کنید یا چیزی بخرید که پول اضافه دستتون نمونه انشالله حوشبخت باشید 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....