2777
2789
عنوان

راهنمایی کنین شوهرمو چجور قانع کنم همه سرمایمونو نده خونوادش شات

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 38 پست
شما اگه تا سال دیگه هم به این پول احتیاجی نداشته باشید ، حداقلش اینه که طلا بخرید سرمایه گذاری کنید ...

نمیزنن بنامش هیچی میگن دختره مهریه میگیره ازت

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
من ک میگم شوهرم قبول نمیکنه هرکار میکنم

خب دیگ اگر قبول نمیکنه مشکلی نیست بزار بده بهشون 

تو پرا پیر شی تا سال دیکه توهم تا عید هم ازش عروسی بخا هم ماشین هم خونه 

تو چیت کم ترههه ک اونا خونه ماشین مدل بالاتر بگیرن تو تازهههه اکررررررسال دیگگگگگگگگ پول دادن عروسی بگیری ک نمیدن عزیزم نمیدن

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیزنن بنامش هیچی میگن دختره مهریه میگیره ازت

عزیزم این شوهر برات شوهر بشو نیست بنظر من ی فکری بکن 

کسی ک زن میگیر و ابسارش دست خانوادشه

خانوادش میگن هیچ ب نامت نباشه 

ینی فردا برا ی مهمونی رفتن خانوادش باید تصمیم بگیرن براتون 

خودتو بیچاره نکن از الان فکری بکن 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

با همین پول سکه بخری تا سال بعد چقدر سود کردی

با این وضعیت تورم چقدر ضرر میکنید

چون ارزش پولتون کم میشه

بگید به یه شرط که خونه رو به نام شوهرت بزنن بعد که پولو پس دادن برگشت میزنین به نام اونا

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
میگن وام مسکنمون میسوزه اکه نخریم

وام ازدواج شما بسوزه که وام مسکن اونا نسوزه ؟؟ 

چرا اونا حاضر نیستن وامو بدن پسرشون که اول زندگی خونه دار بشه ؟ اگه به قصد سرمایه گذاریه ، پسرشون رو به اندازه ای که پول میاره شریک کنن ، که اونم پسفردا تو زندگیش لنگ نمونه ، حداقل یه سرمایه ای داشته باشه

وام ازدواج شما بسوزه که وام مسکن اونا نسوزه ؟؟ چرا اونا حاضر نیستن وامو بدن پسرشون که اول زندگی خونه ...

میگه ماشینو باباش خریده

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب برای پسرشون خریدن دیگه ، نباید پس بگیرن که ، نهاااایتش ماشینو پس بگیرن ، دیگه به وام کاری نداشته ...

وامو دارن زور میگن ولی ماشین مال خودشون دیگه،پفک نخریدن که معصب باشن پس بگیرن

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40