2777
2789
عنوان

کسی که مهر طلبه چیکار باید بکنه

140 بازدید | 26 پست

همیشه مواظبه که کسی ازش ناراحت نشه ، و این که حقش رو نمیتونه بگیره در جواب کنایه ها سکوت می‌کنه گاهی وقتا می‌ره خونه متوجه میشه که طرف بهش تیکه انداخته ؟‌ چیکار کنه که اینطوری نباشه حرف زدن یاد بگیره جراتش رو داشته باشه جواب حرفای بقیه رو بده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم اونی که تیکه میندازه خودش مشکل داره اگه جوابشو میخوای بدی نگاه شخصیتش کن که خدای نکرده حرف بدتر از تیکه ش نگه که ناراحتت کنه باهرآدمی نباید دهن به دهن شد این وبر حسب تجربه های زیادی که داشتم میگم 

رو عزت نفسش کار کنه

چطوری ؟‌ یکم بهم یاد بدین دیگه خسته شدم از دست خودم ، خونه ی مادر شوهرم که میرم همش میرم کار میکنم ولی میبینم گاهی وقتا هیچ ارزشی برام قائل نیست همه ی خواهرام خیلی زبون دراز هستن فقط من خیلی اوضاعم‌ خرابه همش مراقب اینم کسی با حرفام ناراحت نشه 

بنظرم اونی که تیکه میندازه خودش مشکل داره اگه جوابشو میخوای بدی نگاه شخصیتش کن که خدای نکرده حرف بدت ...

منم همین کار رو میکنم ولی فکر می‌کنن زبون ندارم بدتر تکرار می‌کنن هیچ وقت اهل جنگ و دعوا نبودم 

چطوری ؟‌ یکم بهم یاد بدین دیگه خسته شدم از دست خودم ، خونه ی مادر شوهرم که میرم همش میرم کار میکنم و ...

خب گاهی این ناراحت شدن از مهرطلبی هست و گاهی عذاب وجدان چون زیادی واکنش نشون دادی

اگه بخوام خلاصه بگم باید خودت رو دوست داشته باشی خودت رو ارزشمند و لایق احترام بدونی و حرف بقیه برات مهم نباشه

از قضاوت شدن نترس

کاربری دوستم فعلا دست منه
جنگ کردن با آدم بی مغز فقط اعصاب خودتو خراب میشه

ولی گاهی وقتا که میام خونه عذاب وجدان دارم که چرا جواب ندادم ، مثلاً خاله ی همسرم میخواست با همسرم خصوصی حرف بزنه همسرم گفت همین جا بگو ، خالش همش بهونه میاورد که اینجا نمیشه منم میدونستم به خاطر وجود من داره میگه ولی حتی بهش نگفتم اکه من مزاحمم برم ، فقط به همسرم گفتم خب برو تو یه اتاق دیگه !‌