2777
2789
عنوان

کسی که مهر طلبه چیکار باید بکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 26 پست
ولی گاهی وقتا که میام خونه عذاب وجدان دارم که چرا جواب ندادم ، مثلاً خاله ی همسرم میخواست با همسرم خ ...

منم قبلا همینطور بودم همه چیو عمیق درک میکردم مثلا دروغ یه نفرو میدونستم داره دروغ میگه ولی انگار یه خجالتی یا شرمی اجازه نمیداد به روش بیارم بعد همه فکر میکردن هیچی نمیدونن این در مورد شوهرم البته بیشتر صدق میکنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم خردادی ام و همینقدر نابودم ! گفتم شاید تو ام هستی

پسر منم خردادیه خیلی حاضر جوابه خیلی جمع و مهمونی رو دوست داره ، یعنی گاهی وقتا شک میکنم که منم عضوی از خانواده مون هستم آخه اونا خیلی زرنگ و حاضر جوابن 

منم قبلا همینطور بودم همه چیو عمیق درک میکردم مثلا دروغ یه نفرو میدونستم داره دروغ میگه ولی انگار یه ...

متاسفانه نمی‌دونم چرا ما جرات نداریم که جواب بدیم من با همسرم راحتم ولی با بقیه ی فامیل نه ، منم بیشتر از همین می‌سوزم که اطرافیان یه جورایی سوءاستفاده میکنن

عزیزم درمورد چیه این کتاب شای تهیه کنم؟

اینکه رفتارهای هر فردی از کجا وبه چه دلیلی هست نویسنده کتاب یه روانپزشک المالنیه.خیلی خوب ریشه یابی کرده،به شناخت هر فرد نسبت به خودش خیلی کمک میکنه