2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بعد طبیعی شرایط چی بود

من طبیعی زایمان کردم، خیلی دردش زیاد بود واقعا زجر کشیدن بود ولی حسنش به این بود که بعد زایمان حالم عالی بود و در حد یه پریود ساده درد داشتم ، کامل سرپا بودم ولی پشیمونم از اون همه دردی که کشیدم، و دیگه دوست ندارم تجربه ش کنم.

عزیزم من سزارین اختیاری بودم ولی از غروب روز قبلش دردم شروع شد خلاصه کل درد طبیعی رو کشیدم ولی گفتم دکترم بیاد سزارین،وحشتناکه آخراش درد طبیعی

سزارین چهار روز اولش دردناکه ولی بعدش بهتر میشی هر چهارساعت شیاف دیکلوفناک بزن و بعداز ده روز گن طبی ببند

این تجربه ی من بود 

من تجربه زایمان ندارم

اما تجربه ی بی حسی از نخاعی یا اسپینال خیلی وحشتناک بود برام

هنوز درگیرم

این هم در نظر بگیر اگر میخای سز کنی

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن نیستم با شوهرم دارم بحث می‌کننم مبخوام ببینم بعد عمل چطوریه شرایط یا بعد اینکه طبیعی بچه بیاری چطو ...

من تجربه ام سزارین بود. از طبیعی خیلی میترسیدم و راضیم از اینکه سزارین بودم. بعد سزارین فقط زخمت مراقبت میخواد، راه رفتنای اولیه سخته، سخت میتونی کاراتو انجام بدی. روز اول هم سعی میکنن با مسکن دردت رو آروم کنن چیزی نفهمی.

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️

عزیزم من زایمان نکردم و ماما هستم 

تجربه خودم از کسانی ک دیدم و گفتن رو میگم

درد ک خب قطعا هست ولی بعد زایمان و شنیدن صدای نوزاد درد تمومه  زودتر سرپا میشی 

انواع روش کاهش درد و بی دردی هم هست

اگه کلاس هارو شرکت کنی و ماما همراه داشته باشی و ورزش کنی خیلی عالیه 

ولی اگه استانه دردت خیلی کمه اهل ورزش نیستی یا کلا طبیعی دوس نداری ب سزارین باید فک کنی

امیدوارم زایمان خوبی داشته باشی 

Off از ۶/۱۹🙃💕
عزیزم من زایمان نکردم و ماما هستم تجربه خودم از کسانی ک دیدم و گفتن رو میگمدرد ک خب قطعا هست ولی بعد ...

من ۲۴ سالم بود تا روز اخرم پیاده روی های سنگین می کردم، دکترم امید می داد راحت زایمان کنم ولی استانه تحمل دردم خیلی خیلی پایین بود، هیچ کس باورش نمی شد بتونم تحمل درد زایمان کنم ولی الام بعد ۱۰ سال هنوز از دردش می ترسم و حاضر نیستم دوباره زایمان کنم، بنظرتون سزارین کنم چون زایمان طبیعی داشتم، پشیمون میشم؟