2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکه میگن طبیعی بعدش زود سرپامیشی بنظر منکه دروغه چون من بین همه خانومایی که میشناسم راحت ترین زایمانو داشتم کلا ۵ ساعت توبلوک زایمان بودم کاملا بدون درد رفتم ولی بچم درشت بود تا یه سانتی مقعد بخیه خوردم خیلی سخت بود تا خوب شه مخصوصااینکه بچم داشت ازدست میرفت و ۱۵ روز بستری بود بستگی به بدن هرادمی داره ولی کلا زایمان سخته  دیگه 

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

طبیعی من خیلی درد کشیدم هر لحظه که فکر میکردم دوباره قراره باردار بشم وحشت داشتم گریه میکردم یه روز از پریودم می‌گذشت انواع و اقسام گرمی جات رو می‌خوردم ، اصلا متنفر شدم از بارداری ، دوباره باردار شدم بعد ۵ سال همش با ترس و دعا و گریه گذشت همش میگفتم خدایا خودت بهم رحم کن ، تا سزارین اورژانسی شدم ولی روزای اول خیلیییی اذیت شدم اون روزا هزار دفعه گفتم طبیعی بهتره چون میتونی خودت کارای شخصیت رو انجام بدی برای منی که از هیچکس کمک نگرفتم خیلی سخت بود خیلی دیر خوب شدم هنوزم بعد 5 ماه بخیه هام گاهی وقتا جاش میسوزه بعد سزارین به معنای واقعی فلج شدم ده روز اول ، بعد ده روز بهتر شدم 

اهان بعد عمل میتونی ب کاری شخصی برسی

نه تا دو روز مراقب باید حتما کمکت کنه که تکون بخوری یا بخوای بچه شیر بدی.... اما زمانی که ترخیص شدی رفتی خونه دیگه میتونی بدون کمک بلند بشی و بشینی و دستشویی بری... تقریبا تا بخیه رو نکشیدی درد بخیه و سوزشش موقع حرکت هست ولی همه اینها قابل کنترله چون پشت سر هم شیاف میزاری. 

من ۲۴ سالم بود تا روز اخرم پیاده روی های سنگین می کردم، دکترم امید می داد راحت زایمان کنم ولی استانه ...

عزیزم واقعیتش اینه ک زایمان طبیعی درد داره 

و خب شما تجربشو داشتید بهتر متوجه میشید چی میگم

اگر باز هم ب زایمان طبیعی فک میکنید من بهترین نتیجه ها رو تو ترکیب ماما همراه دلسوز  و بی دردی اسپاینال دیدم 

خیلی راضین مامانا 

Off از ۶/۱۹🙃💕
وااای چقدر ترسناک

ولی خب خود زایمانم خیلی بنظرم سخت نبود چون استانه دردم خیلی بالاست شاید اگه پسرم بستری نمیشد راحتتر خوب میشدم فکر کن بچه دنیااورده باشی ومجبور باشی دائما تودستشویی عمومی بری دستشویی واینکه من خیییلی زیاد ورزش میکردم ولی خب بچم درشت بود تزدیک ۴ کیلو بود اینم بگم من سزارین نشدم ولی تجربه جراحی و بی حسی دارم هروقت هواسرد میشه جای اون آمپول دردمیکنه به هرحال گفتم دیگه زایمان راحت وجودنداره 

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙