2777
2789
عنوان

اخلاق شوهرم عوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 37 پست
مردا بعد بچه دار شدن افسردگی بعد بچه میگیرن.کم کم خوب میشه

مردا افسردگی میگیرن چرا؟؟

همه کارا رو دوش مادراست بیخوابی ازریخت وقیافه افتادن..هیچ جاراحت نمیتونن برن..ولی اوناچی؟

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
مردا بعد بچه دار شدن افسردگی بعد بچه میگیرن.کم کم خوب میشه

بچم دوساله دیگه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازم تا حدی میکشن  فک کنم زیاده روی کردی ک اوضاع رو خراب کردی چون زیاد ناز کنی دیگه براش مهم نیس هر وقت قهر کنی  براش عادیه و مهم نیس ک دیگه خودت داری میبینی چیشد

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

خسته شده از بس ناز کشیده منم‌یه چند سالی زیاد ناز شوهرم‌کشیدم دیدم داره پر رو میشه علنا بهش گفتم بود ...

یخدا خیلی ناز نمیکردم کلی الان واقعا خسته میشم بچه کوچیک دارم سر کار هم میرم خی میمیره یکم درک کنه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
چجوری انقدر راحت به کسی که نمیشناسی تهمت میزنی

تهمت نیست.

یه نفر الکی سرد نمیشه

اینکه یکم بیشتر از قبل حواست به شوهرت یا زنت باشه به نظرم مشکلی نداره

خود اون طرف باعث به وجود اومدن افکار منفی شده

یه روز که حالش خوبه بشین باهاش صحبت کن ببین دردش چیه

هیچی همش میگه تو همه چیو کش میدی 

از کی تا حالا قهر کردن یعنی ناز کردن 

فکر کن از سرکار خسته اومده خونه بجه یه طرف داره گریه میکنه شما هم ول کردی رفتی پیش بچه 

ایشون هم با شما حرف میزنه یا سوالی میپرسه شما هم هی ناز میکنی جواب نمیدی

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
تهمت نیست.یه نفر الکی سرد نمیشهاینکه یکم بیشتر از قبل حواست به شوهرت یا زنت باشه به نظرم مشکلی نداره ...

نه من شوهرم واقعا اهل این چیزا نیست فقط حس میکنم چون بچه دار شدیم فک میکنه دیگه هیچ راه برگشتی ندارم قبلا ی ترسی داشت

از کی تا حالا قهر کردن یعنی ناز کردن فکر کن از سرکار خسته اومده خونه بجه یه طرف داره گریه میکنه شما ...

نه والا برعکسه من خودم سر کار میرم وقتی میام کلا خونه ترکیده یه ذره جمع نمیکنه 

اون صب میره سر کار من بعدظهر 

هیچی همش میگه تو همه چیو کش میدی

چند روز نامحسوس چکش کن

ببین سر چی عصبی میشه سر چی کلافس

مثلا ببین وقتایی که به بچت محبت می کنی عکس العمل شوهرت چه جوریه 

کارایی که قبلا دوست داشته رو انجام بده

بعضی چیزا رو می بینی بعد بچه انجام ندادی و شوهرت دوست داشته،  اونا رو انجام بده

بچتو می تونی پیش مامانت خواهرت بزار و به شوهرت بگو دوست دارم امروزو با تو بگردم، دلم برای دونفره بودنمون تنگ شده

بزار اگه حس کرده بعد بچه توجهت بهش کم شده، این افکار از بین بره کم کم

وای با بچه کوچیک سر کار میری خیلی سخته که نمیشه یه مدت مرخصي بگیری؟

نه خیر سرم امسال آزمون دادم قبول شدم میرم مدرسه شیفت عصر

چند روز نامحسوس چکش کنببین سر چی عصبی میشه سر چی کلافسمثلا ببین وقتایی که به بچت محبت می کنی عکس الع ...

شهر غریبم متاسفانه ی ساعتم نمیتونم بچه رو جایی بزارم

نه من شوهرم واقعا اهل این چیزا نیست فقط حس میکنم چون بچه دار شدیم فک میکنه دیگه هیچ راه برگشتی ندارم ...

کارایی که گفتمو بکن

اول سعی کن رابطه رو مثل قبل کنی

صبر داشته باش

اگه بعد چند وقت شوهرت باز مثل قبل بود

بزار ترس از دست دادنت رو داشته باشه، خودت دیگه اون راهی که جواب میده رو انجام بده

نازم تا حدی میکشن فک کنم زیاده روی کردی ک اوضاع رو خراب کردی چون زیاد ناز کنی دیگه براش مهم نیس هر ...

نه بخدا  اصلا ناز به جهنم یکم درکم کنه 

هر روزی خسته ام بدتر دعوا درست میکنه