2777
2789
عنوان

اخلاق شوهرم عوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 37 پست
کارایی که گفتمو بکناول سعی کن رابطه رو مثل قبل کنیصبر داشته باشاگه بعد چند وقت شوهرت باز مثل قبل بود ...

جدیدا میگه تو مدرسه میری دیگه نمی‌تونی قهر کنی بری شهرستان خخخخ فک کن به چی فکر کرده  حالا من تا حالا ی بارم قهر نکردم خواستم فقط بترسه 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
نه والا برعکسه من خودم سر کار میرم وقتی میام کلا خونه ترکیده یه ذره جمع نمیکنه اون صب میره سر کار من ...

خب این هم یه دلیلش میتونه باشه خونه به هم ریخته انرژی آدم رو میگیره بهتره مشاوره برید من چون شاغل نیستم نمیتونم نظری بدم

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شهر غریبم متاسفانه ی ساعتم نمیتونم بچه رو جایی بزارم

پس یه وقتی که بچت خوابه و شوهرت خونس و البته اخلاقش اوکیه،  به خودت برس برو بغلش بهش بگو اینقد دلم برای دونفره هامون تنگ شده، قبلا فلان کارو می کردیم فلان جا می رفتیم 

این وروجک ک نباید بینمون فاصله بندازه

دیگه خودت می دونی چه جوری شوهرتو تحریک کنی، آروم حرف بزن، بدون عصبانیت

خوب در جوابش چی گفتی؟ چرا قبلا ترس داشته که شما قهر کنی بری؟

همینجوری دعوا میکردیم تهدیدش میکردم قهر میکنم باور می‌کرد 

هیچی گفتم تابستون میرم به شوخی البته

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
همینجوری دعوا میکردیم تهدیدش میکردم قهر میکنم باور می‌کرد هیچی گفتم تابستون میرم به شوخی البته

خوب همین تهدیدا تو رفتار الانش تاثیر داره

الان پیش خودش میگه مدرسه میره، بچه هم هست، هیچ جوره نمی تونه بره

مردا افسردگی میگیرن چرا؟؟همه کارا رو دوش مادراست بیخوابی ازریخت وقیافه افتادن..هیچ جاراحت نمیتونن بر ...

نمیدونم ولی میگیرن.احتمالا چون خانمشون مثه قبل نمیتونه بهشون رسیدگی کنه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بچم دوساله دیگه

افسردگیش زیادی طولانی شده

شاید مشغله کاریش زیاده. یا شما ازش دور شدی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙