2777
2789

انشاالله عزیزم یکی از عزیزها منم سه بهمن که بیاد میشه یک ساله ترک کرده خداراشکر خدا انشاالله هر کی تواین مسیر رفته را نجات بده

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
انشاالله عزیزم یکی از عزیزها منم سه بهمن که بیاد میشه یک ساله ترک کرده خداراشکر خدا انشاالله هر کی ت ...

انشاله توکل به خدا عزیزم❤️🙏

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش اعتماد کنید اعتماد به نفسش بره بالا مسئولیت بدید سرش گرم بشه تا میتونید اجازه ندید به محیط قبل ب ...

ممنون عزیزم انشاله 🙏

خوندم عزیزم بابای بچه های منم ۱۸ساله اعتیاد داره جدیدا ترک کرده شماهم دعا کنید بر نگرده سمت مواد

خیلی خوشحال شدم که ترک کرده چشم حتما عزیزم دعا می کنم توکل بخدا🌹❤️

الهی که دیگه سمت مواد برنگرده خدا حفظش کنه برات صبوری کردی خدا حتما صداتو شنیده

عزیزم من ۱۸سال صبر کردم ترک نکرد ولغزشهای زیاد داشت .امسال ازش جداشدم ازش ولی دلم براش میسوزه هرچی باشه بابای بچهام هستش همیشه دعاش میکنم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
عزیزم من ۱۸سال صبر کردم ترک نکرد ولغزشهای زیاد داشت .امسال ازش جداشدم ازش ولی دلم براش میسوزه هرچی ب ...

حق دارید هر چی خیره براتون پیش بیاد اعتیاد همه چیزو از آدم میگیره ایشالا که خوشبخت بشید