سلام دوستان کسی هست داغونم حالم خرابه بشدت من ازدواج سابق داشتم ازدواج مجدد کردم حالا یه بچه دارم شوهرم چش چرونه همش چشش به زن برادرش همش چشش به عقبه اونه همش بااون خوبه به من میگه توهمع جات بومیده توبه دردم نمیخوری دندونم دردمیکردکشیدم میگه توپیرشدی بخدا قسم هم خشگلم هم بخودم میرسم هم محبت میکنم ولی دیگه توانم تموم شده قصدخودکشی دارم نه الکی واقعاچون هامی هم ندارم میگم خودکشی کنم اینم راحت بره بااون باشه افسردم کرده 😭
من مشکل ندارم بهش محبت میکردم غذای مورد علاقه اشومیپختم هرکاری میگفت میگفتم چشم برامادرپدرش به قدری محبت کردم میکنم ولی مادرش مثله شوهرمه اخلاقش خوبی نمیفهمه بخودم میرسیدم نمیدونم کجابرام کم گذاشتم چندبارگفتم بیاباهم حرف بزنیم گفته من باتوحرفی ندارم این یعنی چیزی بینشون هس
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من مشکل ندارم بهش محبت میکردم غذای مورد علاقه اشومیپختم هرکاری میگفت میگفتم چشم برامادرپدرش به قدری ...
دیگه مقدمه نمی خواد .بیا حرف بزنیم. ضربتی بگو حواسم هستا .بترس از بی آبروییت و پاشیدن زندگیت و بی ننه یا بابا شدن بچت. مهرمو میزارم اجرا و میرم دادگاه شکایت برای خیانتت
نگین چه ساده ام و اونا که یه عالمه مدرک و شاهد دارن دادگاه هیچ غلطی واسشون نمی کنه. خودم می دونم ولی لااقل تهدید و اخطار که می تونی بدی . مگه کنتور می اندازه. هر چند که اگه زنی زرنگ باشه و سمج تو همین نابحق بازار می تونه تا حد زیادی حق خودشو بگیره
ممنون از همتون دعاییم کنین اگرمم نبودم حلالم کنین خسته ام خیلی داغونم بشدت ازدنیاازخودم ازهمه بیزارم
عزیزم دنیات اگه نشه یه مردی که خائنه و تحقیرت می کنه ،داغون نمی شی و از دنیا بیزار نمی شی. بمیر برای کسی که برات تب کنه. دعا می کنم خدا آرامشی از جنس ماورایی بهت بده که دنیا و متعلقاتش برات بشه اندازه یه ارزن