2777
2789
عنوان

کمکم کنین داغونم

417 بازدید | 53 پست

سلام دوستان کسی هست داغونم حالم خرابه بشدت من ازدواج سابق داشتم ازدواج مجدد کردم حالا یه بچه دارم شوهرم چش چرونه همش چشش به زن برادرش همش چشش به عقبه اونه همش بااون خوبه به من میگه توهمع جات بومیده توبه دردم نمیخوری دندونم دردمیکردکشیدم میگه توپیرشدی بخدا قسم هم خشگلم هم بخودم میرسم هم  محبت میکنم ولی دیگه توانم تموم شده قصدخودکشی دارم نه الکی واقعاچون هامی هم ندارم میگم خودکشی کنم اینم راحت بره بااون باشه افسردم کرده 😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گور پدرش. خودکشی کنی بچتو بی مادر کنی برای ی عوضی. اگه نمیخوادت تو هم تلاش بیهوده نکن. بسپار به زمان ...

نمیدونم میخادمنوحرص بده من همیشه بخودم میرسم لباس شیک می‌پوشم ولی این همش چرت وپرت میگه

کاش دلیل موجه تری می گفتی. خودکشی کنی تا راحت بره با اون!!!!؟؟؟؟

عزیزم خودکشی راهوحل هییییچ مشکلی که نیست هیچ، راه حل تو که اصصصصصصصلا نیس.

اگه همیشه تحقیرت می کنه که یا باید ازش جدا شی .اگه شرایطشو نداری یا سعی کن کم کمدفراهم کنی یا که سعی کنی رو اخلاق و کلامش اثر مثبت بزاری با نگاه های معنا دار با صحبتهای شرمنده کننده و....

کاش دلیل موجه تری می گفتی. خودکشی کنی تا راحت بره با اون!!!!؟؟؟؟عزیزم خودکشی راهوحل هییییچ مشکلی که ...

آخه میخام طلاق بگیرم کجابرم چاره ای جز خودکشی ندارم امشب کاملازده به سرم داغونم برم ازبالاپشت بام خودموپرت کنم بالای خانه پدر شوهرم می‌شینم خانه ماله شوهرمخ

خاک بر سر بی لیاقتش بزار هر غلطی دلش خواست بکنه، تو هم محل سگ بهش ندهوضع مالیش چطوره؟ خودت خونه داری ...

خونه داره بالای خانه پدر شوهرم وضع مالیشم آنچنان تعریفی نداره