2777
2789
عنوان

به نظرتون این آدم چطو به نظر میرسه

170 بازدید | 15 پست

از نظر ظاهر و اینکه به نظرتون چطو اخلاقی داره؟ ازش چی به ذهنتون میاد؟

چند ثانیه بیشتر عکس نمیذارم 🤭

پیراهن سیاه عزای تو یا حسین/ عشاق را به روز جزا روسفید کرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@niniyar_2    

سلام

لطفا عکسشونو حذف کنید 

ممنون

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄                                 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه                                        پس از وزیدن بادهای‌گوگردی و نبود اکسیژن ، وفات یافت🥲

مرسی گلم. حذف می کنن؟ 😔

اگه بیان، اره حذف میکنن

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄                                 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه                                        پس از وزیدن بادهای‌گوگردی و نبود اکسیژن ، وفات یافت🥲

@niniyar_2 سلاملطفا عکسشونو حذف کنید ممنون

@niniyar_2    

نی نی یار جان تاپیکو حذف کن @niniyar_2

عکستون پاک شد