2777
2789
عنوان

ترفند ها و راهکارهای شناخت خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 123 پست
دوست که نه هنوز زوده اما حس خوبی دارم بهش نه اصلاااااا توی مرحله آشنایی نباید احساسات درگیر بشه چون ...

اصطلاحا میگن 

عاقلانه تصمیم بگیر

عاشقانه ادامه بده

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوست که نه هنوز زوده اما حس خوبی دارم بهش نه اصلاااااا توی مرحله آشنایی نباید احساسات درگیر بشه چون ...

من حسی ندارم

و میگم‌شاید مشکلی دارم😐بقیه تا جواب بله میدن استوری عاشقانه میزارن انگار کشته مرده طرفن 

به به خوشبخت بشی ایشالا😍 قربونت برم مرسی واقعا لطف میکنید یادت اومد حتما بهم بگو🌻🙏🏻😍

فدات قشنگمم😍😘😘همچنینننن 

باشه عزیزدلم🧡

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

کلا سه راه برای شناخت افراد وجود دارد راه اول این که باهاش مسافرت بروید البته راه دور باشه راه دوم اینکه با اون هم خرج بشوی و راه سوم اینکه وصلت کنی با هاش 

من خودم با یه نفر سالها تقریبا هم خونه وشاید هم خرج ودوست بودم با اونا وصلت هم کردیم ولی هنوز  خوب نشناخته بودم ولی بعد چند سال با اولین مسافرت همه چی بینمون تموم شد

یه سوالخواستگارتو دوست داری؟بهش حسی داری الان؟ اصن باید حس داشت تو مرحله آشنایی؟

دارم کم کم حس پیدا میکنم ولی نمیخوام حسم به عقلم غالب بشه می‌خوام دقیق بشناسمش

شما هم این سوالو جواب بده لطفاخواستگارتو دوست داری؟بهش حسی داری الان؟ اصن باید حس داشت تو مرحله آشنا ...

عزیزم مال من یه کم بحثش فرق میکنه

ما پارسال یه مدت آشنا شدیم بعدش بهم‌خورد بعد یه سال باز اومد و ....

آره باید حس کنی که ازش خوشت اومده 

نباید اینجور باشه که دلت پس بزنه

من حسی ندارمو میگم‌شاید مشکلی دارم😐بقیه تا جواب بله میدن استوری عاشقانه میزارن انگار کشته مرده طرفن

اونا کارشون اشتباهه 

تو اول عاقلانه انتخابش کن 

بعد توی مراحل بعد بهش دل ببند

مشاورم رفتی عزیزم؟

نه عزیزم 

آبجیم مشاور هست از اون کمک گرفتم

عزیزم مال من یه کم بحثش فرق میکنهما پارسال یه مدت آشنا شدیم بعدش بهم‌خورد بعد یه سال باز اومد و .... ...

منم همینطور تقریبا 

پارسال اومد رد کردم الان دوباره اومد

انشالله خوشبخت شین