2777
2789
عنوان

ترفند ها و راهکارهای شناخت خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 123 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همینطور تقریبا پارسال اومد رد کردم الان دوباره اومدانشالله خوشبخت شین

من پارسال رد نکردم اون ول کرد رفت الان اومده میگه پشیمونم اشتباه کردم خودم رو به خاطرت تغییر دادم و ابراز علاقه و ....

امیدوارم عشق به وجود بیادآخه زبون بازم نیست ک زود مخمو بزنه دل ببندم

انشاالله 

شوهر خواهر من زمان اشنایی انقد جدی بود بعدش یهو از این رو به اون رو شد😂😂گفتم چی شدی گفت نمیخواستم بهم دل ببنده میخواستم عاقلانه همو انتخاب کنیم 

از درک و شعورش خیلی خوشم اومد 

گاهی اوقات یعنی اکثر اوقات زبون بازا بدترن 

البته برای هر دو مورد مثال نقض وجود داره

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

قربونت برم🌱

😘😘

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

ما یه استاد روانشناسی داریم

خیلی علمش زیاده و میدونه، مارو نصیحت میکردمیگفت با کسی که این ۲ ویژگی رو داره هیچ وقت اصلا نگاهشم نکنید

یک.ادم خسیس

دو.آدم شکاک

یه جور امتحانش کن،مثلا بیرون رفتنی ببین خرج میکنه؟هرچند خب اولش وقتی طرف میخواددخودشو خوب نشون بده خرج میکنه ها، ولی به قول دوستمون که گفتن به گل و شیرینی هم دقت کن