باتوجه به تاپیک قبلیم ، تصمیم گرفتم این سوالو بپرسم که چه روشها و ترفندهایی برای شناخت دقیق اخلاقیات خواستگار هست؟ تو تاپیک قبلم چندتا عزیز لطف کردن جواب دادن اما خواستم نظر خیلیا رو بدونم و ببینم اونایی که ازدواج موفق داشتن چجوری خواستگاراشونو شناختن؟ بجز رفتن پیش مشاور و روانشناس چه ترفندهایی پیشنهاد میدین؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
با ریتم بخونین🤭❤ پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................
با ریتم بخونین🤭❤ پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................
چند وقت پیش همین بحثو با بچه های دانشگاه داشتیم. یکی یه چیز جالب گفت. گفت ما وقتی شوهر ابجیم اومد خواستگاری برا آشنایی بیشتر و اینا یه بار باهاش رفتیم سفره خونه ولی هیچی سفارش ندادیم. گفتیم که هیچی نمیخوریم. بعد دومادشون براشون غذا سفارش داده. درواقع میخواستن ایجوری بفهمن خسیسه یا نه. جالب بود برام 👌
یه استادی داشتم میگفت ببین چطور بقیه رو قضاوت میکنه و درمورد بقیه صحبت میکنه مثلا بعضیا میگن فلانی بده این اخلاقش یه جوریه ازاون خوشم نمیاد گفت اینجور آدما که نسبت به همه گارددارن یه جورین وهشداره یعنی اخلاقشون خیلی خوب نیست
یا نحوه ماشین روندنش آروم میرونه یا سریع این میزان عصبانی بودنش رو نشون میده
یه سوالخواستگارتو دوست داری؟بهش حسی داری الان؟ اصن باید حس داشت تو مرحله آشنایی؟
دوست که نه هنوز زوده
اما حس خوبی دارم بهش
نه اصلاااااا توی مرحله آشنایی نباید احساسات درگیر بشه
چون جلوی دید عاقلانه رو میگیره
توی مرحله آشنایی فقط باید با عقل تصمیم بگیری