2777
2789

پیرو یه تاپیکی که خانمه به همسرش گفته برای عید قابلمه و مسافرت و.. بخر و بقیه میگفتن واییی چه پرتوقع و چقدر تو این اوضاع داری فشار میاری و.. 

دوستان اول اینکه ایشون سطح خرید شوهرشو میدونه که میگه بخر و اون گفته باشه

دوم اینکه بچه ها خرید این چیزا آنقدر بزرگ نیست 

پس زنایی که ماشین و خونه و.. میگیرن چین 

سطح پرتوقعی بر اساس یه قابلمه و.. نیست

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکسی به اندازه جیب همسرش زندگی میکنه تمام

دقیقا 

یکی به شوهرش میگه سفر آمریکا ببرتش

یکی ترکیه 

یکی شهرستان

ولی دیگه قابلمه و.. خریدن پرتوقعی نیست 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اول بگو ببینم چیشد که یکی تاپیک زد عید میخوام قابلمه بخرم😐

گفت لیست چیزایی که میخوام امسال بگیرم فرستادم برای شوهرم ک ایناس 

بقیه گفتن چه توقع ها و.. 

قابلمه که نه اما 5 تا سفر تو سال یکم خاصه ....حالا هر چند بنده خدا تاپیکش فان بود بیشتر

اصلا بحث فان بودن نیست هرکس بر اساس داشته شوهرش تصمیم میگیره یکی تو سال 10 تا مسافرت میره یکیم 1 

دقیقا یکی به شوهرش میگه سفر آمریکا ببرتشیکی ترکیه یکی شهرستانولی دیگه قابلمه و.. خریدن پرتوقعی نیست

میدونی اینجا کلا یا خیلی قانعن یا خیلی بلند پرواز حد وسط تو سایت نیس وقتیم شاکی میشی میگن بی عرضه ای وقتی تعریف میکنی میگن پز بهترین کار بخونی رد شی جدی نگیری

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
اصلا بحث فان بودن نیست هرکس بر اساس داشته شوهرش تصمیم میگیره یکی تو سال 10 تا مسافرت میره یکیم 1

تاپیکش فانه  

چون بعد گفت هرسال همینارو  بش میگم امسالم گفتم....

این یه مورد مورد بعد تر

خیلی جدی میگیری همچیو داره شوخی میکنه 

شوهرش نداره خودشم میدونه نداره حالا بگه 10 تا مسافرت پر توقعی نیس

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

هرکس اگه خواسته هاش به میزان توان همسرش باشه هیچ مشکلی نداره

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

قابلمه و سفر رو پرتوقعی نمیدونن گلی

فقط چون حسرت خودشونه ، نیمخوان بقیه هم استفاده کنن

خیلی غم انگیزه قضیه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎