2777
2789
عنوان

بیاید از سوتی هاتون بگید بخندیم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 101 پست

من برا مصاحبه کاری زنگ زده بودم بعد شب بود حواسم نبود گفتم سلام روزتون بخیر🤣🤣 طرف چند دقیقه پشت تلفن سکوت کرد 

یادت نره پول هدف نیست بلکه مسیری برای انجام دادن کارهاییه که حالمونو خوب میکنه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سوتی خودم نیست مال ی بنده خدای خیلی پیریه ک میگف رفتم داروخونه پودر نمیدونم چی میخاستم سادم نیست میگف شلوغ بود داروخانه گفت وایسا تا بدم نگو یکی قبلش گفته کان ددوم میخام و ک اااندومو اشتباهی میدن ب این فامیل ما و ب پرسنل داروخونه میگ طریقه استفادشم بگو میگه خانم برو میگ چرا برم خو بگو چطوری استفاده کنم میگ خانم برو از سنت خجالت بکش میگ خب بلد نیستم چیکار گنم بگین بعد ی خانمه میگ وای این مال منه😂😂😂😂😂

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

یسری با ی خانم با کلاسی که کلیم لفظ قلم حرف میزد هم کلام شدم امدم بگم شب شد یهو اصلا انگار مغزم گیرپاچ کرد گفتم شب فرا رسید 😑😑لامصب مگه داری شاهنامه تعریف میکنی اون ب روش نیاورد من از خجالت تبخیر شدم خداروشکر بعدش دیگه ندیدمش

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

پریشب نشسته بودیم تو ی رستوران بعد ی بنده خدا اومد بیاد تو  کلش خیلی محکم خورد به شیشه بعد برگشت داشت نگاه می‌کرد ببینه هیچکس دیده منم نتونستم خودمو کنترل کنم رفتم زیر میز هق هق میکردم🤣🤣

زندگی زیباست....💚

وای من ی بار رفتم سومری سر کوچه 

صاحب سوپری ی پسر مجرد هستش و نیمرو درست کرده بود اورده بود ک صبحانه بخوره تو مغازه ش منم اونجا بودم گفت بفرمایید من گفتم نوش جان 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

منظورش این بود ک کارت جیه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

دوس داشتم تبخیر بشم اون لحظه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

شوهرم تعریف میکرد وقتی سرباز بوده بعد نماز جماعت رفته به شیخ بگه تقبل الله اشتباه گفت حاج اقا تبقل الله 🤣🤣🤣

نَبود وُ نیستُ و نَخواهَد بود عَزیزتَر اَز تو بَرایِ مَن جانِ مَن:)A🫀✨️️ 

🤣🤣🤣🤣چن سالتعپسر چن سالش بودپسره قیافش چجوری شد بعد از سوتی دادن خودش و حرف تو

۲۱ سالمه اونم جوون بنظر میرسید ۲۰ و خورده ای میشد احتمالا 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)

😅😅😅😅😅😅وای خیلی خوبی

پسره باور کن نفهمیده سوتیه فکر کرده مسخرش کردی🤪😅

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

ی جای بسیار مهم دعوت بودم تایفه پدرم

مراسم پسرعموی بابام بود خواهر اون دم در بود داشتم باهاش احوال پرسی میکردم میخاستم بگم سلام آبجی خوب هستی گفتم سلام خوبی آبجی هستی؟؟ 

من ترکم اونایی ک ترکن متوجه میشن گفتم سلام یاخجی آبجیسن😂

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
یسری با ی خانم با کلاسی که کلیم لفظ قلم حرف میزد هم کلام شدم امدم بگم شب شد یهو اصلا انگار مغزم گیرپ ...

😁😁😁😁😁😁

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

تو موسسه بودم داشتم از طبقه س میومدم پایین همینکه از در خارج شدم ی پسره از جلوم درومد تو عینک گرد زده بود منم هول شدم و هم ترسیدم خیلی ضایه گفتم هه بسم الله وسام چیز سلام  (سلام) بماند ک چقد خجالت کشیدم بعدشم فهمیدم پسره محل کارش بوده و دانشجوی دکتراس:)انقد سوتی دادم ک... ی بار چندتا مامور وایساده بودن (من شدیدا از فرم نظامیا خوشم میاد همیشه ی کرمی میریزم موقع کرونا هم بود)اروم با صدای بچگونه(ازون خوبااا) گفتم ماسک بزن ...سانسور ملتو ملیض کردین بعد دیدم یکی از همون سربازا جلوتر از من تکیه داده ب تیربرق و زرت زرت ب اداهای من میخنده.

وای من ی بار رفتم سومری سر کوچه صاحب سوپری ی پسر مجرد هستش و نیمرو درست کرده بود اورده بود ک صبحانه ...

وااای جر🤣🤣🤣

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره