2777
2789
عنوان

بیاید از سوتی هاتون بگید بخندیم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1754 بازدید | 101 پست
پشت گوشی با خوندنش من آب شدم😂

تورو خدا اینطوری نگو😅😅😅😅

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشاور املاک اومد بود خونه مونو بذاره برای اجاره

خواست بگه آب برق گاز

گفت آب برق گوز

واقعا نمیدونم چرا =))))))) بزوررررر جلوی خودمونو گرفتیم منو برادرم🤦🏻‍♀️

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

من تو محل کارم خیلی سوتی میدم

مثلاً به یه آقای کچل گفتم بذارید فلان شوینده پنج دقیقه رو موهاتون بمونه🫢

یا اومده بودن قرص بگیرن چون اسهال بودن میخواستن اوکی شه

ولی درست حرفشونو نمیزدن متوجه نمی‌شدم😂گفتم میخوای اسهال بشی یا اسهال هستی میخوای یبوست بشی؟ 

قیافه ی طرف:😐🧐

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

چن روز پیشم داشتم میرفتم مدرسه دیرم شده بود ماشینم خونه نبود رفتم بیرون همسایمون سوارم کرد ک منو ببر ...

😂😂😂😂😂😂 منم نمیتونم جلوی خندمو بگیرم 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)

پرستارم تواورژانس یه بیماریواوردن چکش کردیم فرستادیم روتخت اومدم سرایستگاه پرستاری دکتر گف بیمارکو دیدیش منم هول کردم گفتم اره اقای دکتر ریدم حالش بهتره😐😂

دکترکلاصورتش شد لبو😑

دوستم درگوشم گف واقعاریدی اسکل 😂😂😂

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

پدرشوهرم بیمارستان بود رفتیم عیادت بعد فوت شدن نگهبان منو صدا کرد گفت شما چه نسبتی دارین گفتم عروسشم ...

تغییر مود در کسری از ثانیه😂

چند روز پیشم صب داشتم زنگ میزدم ب استادم از قبل چیزی مه میخاستم بگمو ۲۰۰ بار تکرار کرده بودم باز یهو ...

منم اینطوری ام وقتی پست تلفن گند بزنم الکی میگم الو الو قطع میکنم😂 

تو دانشگاه رو یه پسری کراش زدم .با سرویس میرفتیم میومدیم با هم تو یه ایستگاه پیاده میشدیمخلاصه یه رو ...

😂😂😂😂اگه عاشق هم می‌شدید ی داستان خفن میشد

مشاور املاک اومد بود خونه مونو بذاره برای اجارهخواست بگه آب برق گازگفت آب برق گوزواقعا نمیدونم چرا = ...

😂😂😂😂

من نمیتونم جلوی خودمو بگیرم 

مامانم تازگیا به پول گفت پیل هنوزم میگم میخندم