2777
2789
عنوان

براتون مهمه شوهرتون انسان خوبی باشه یا فقط شوهر خوبی باشه کافیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 83 پست
امروز گوشیم که با هزار زحمت خریدم صفحه اش شکست خیلی ناراحتم دندونم خیلی وقته به عصب رسیده بعد جاریم ...

مهریه ای چیزی نداری بذاری اجرا ؟ یا با بزرگترش صحبت کنی ، مگه اسیری آورده ؟

شوهر من به این شدت نیست ، ولی گاهی میوه ی خراب و کپک زده میخره ، وضع مالیش خوبه ، ولی بچه هام آرزوی خیلی چیزا رو دارن ، ولی براشون نمیخره ، میگه هرچی بچه خواست نباید براش بگیریم ، بدعادت میشن ، میخواد بچه ها رو هم مثل خودش عقده ایه ندید بدید بار بیاره

نه اتفاقا دیدگاه تون بسیار برام محترمه چون نوشتار و طرز بیان تون مؤدبانه هستاما من دیدگاهم متفاوته ا ...

خب حالا اگه موافق باشی کمی فاصله بگیرم از جنگ و جنس مرد

بریم توی زبان آلمانی که شما هم جز اساتید برجسته ش به حساب می آیید 

من ادبیات آلمان رو بجز کافکا نمیتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم حتا توی برقراری با کافکا هم لق میزنم😂

اما خدایی ، فلاسفه شون رو دوست دارم

بیشتر از همه هایدگر 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب حالا اگه موافق باشی کمی فاصله بگیرم از جنگ و جنس مردبریم توی زبان آلمانی که شما هم جز اساتید برجس ...

احتمالا جوانید

منم تا قبل 25سالگی سر پرسودایی در این موارد داشتم

اما مدتهاست فاصله گرفتم 

فلسفه ی زندگی برام ساده شده 

فلسفه ی زندگی یعنی یه پیک نیک ساده تو فضای سبز نزدیک خونه مون

با چای و بیسکوئیت و رمان مورد علاقه ❤️🌱 :)

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
احتمالا جوانیدمنم تا قبل 25سالگی سر پرسودایی در این موارد داشتماما مدتهاست فاصله گرفتم فلسفه ی زندگی ...

اینقد قشنگ توصیف کردی حس خوبی گرفتم

در کنار این چیزا ی حس خوبم داشته باشی