2777
2789
عنوان

براتون مهمه شوهرتون انسان خوبی باشه یا فقط شوهر خوبی باشه کافیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 83 پست

نظر شخصیمه و قرار نیست درست باشه اما دوستانی که میگن نهههه و طلاق سوالی دارم ازتون

واقعا زندگی مشترک رو توی طلاق خلاصه کردین؟یا قراره ادما خوب مطلق باشن؟معنی زندگی مشترک و ماهیتش رو میدونین؟

شما میتونین با همسرتون درموردش صحبت کنین

سعی کنین اخلاق بدش از بین بره

همه چیز زندگی مشترک همیشه خوب و عالی و بی نقص نیست ادم همراه ما هم همیشه کامل نیست مثل خود ما

قرار نیست با هر بدی بدون درنظر گرفتن تمام خوبیا فرتی اسم طلاق بیاریم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ناراحت نمیشم که چرا اسم پیشوای اعظم آدولف هیتلر بزرگ رو آوردی 

چون تحت تأثیر تبلیغات یهودیان هستی

ولی اینو بدون پیشوای بزرگ فقط میخواست جهان یک صلح نسبی داشته باشه 

نه مثل کمونیست های حرومزاده 

می‌تونستی مثالهایی از همین دکتر های خبیث خودمون تو همین تهران بزنی 

مثل هیوا امجدی که قشششششنگ با مریض زنا میکنه از بس پول ازش میگیره 

اینا به کنار

ولی این دکترها هم شوهر خوبی نمیشن 

چون آخر سر اون آزمندیشون از ده جای زندگی زناشویی میزنه بیرون 

حالا بر عکس شوهرم با همه خوبه دلش برای مردم میسوزه حتی گل و گیاه و حیوونم دوست داره برا همه هم بی ا ...

شوهر منم به خیلیا کمک مالی میکنه ، گاها در حد ۶۰ میلیون و ۱۰۰ میلیون ، و میگه افراد نیازمند تو پول من سهم دارن ، ولی برای من و بچه هام سختگیره ، منم وقتی به قول خودش یه کار خیر میکنه ، میگم خدا بزنه به کمرت إن شالله (تو دلم البته 😬)

ناراحت نمیشم که چرا اسم پیشوای اعظم آدولف هیتلر بزرگ رو آوردی چون تحت تأثیر تبلیغات یهودیان هستیولی ...

قبول دارم که یهودیان ده تا هم گذاشتن روش 

ولی دوست عزیز یه چیزایی تو تاریخ ثبت شده

منم قبول دارم هیتلر آدم هوشمندی بوده 

ولی در هر حال یه جنایتکار بوده

کی ایشونو مأمور کرده بوده صلح نسبی با روش های وحشیانه شون برقرار کنن؟ با اجازه ی کی؟ 

اینا تاریخن نه تبلیغات یهود

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

نه اصلا چون همچین آدمی یه روزی به زن خودشم نارو میزنه چون بد ذاته.ولی خیلی زنارو دیدم که با هچنین آدمایی ازدواج کردن نمونش زن مسوولین کشور😬

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹
قبول دارم که یهودیان ده تا هم گذاشتن روش ولی دوست عزیز یه چیزایی تو تاریخ ثبت شدهمنم قبول دارم هیتلر ...

دوست گرامی تا وقتی که ما تاریخ غرب رو نمی‌دونیم 

نمی‌تونیم بگیم وحشیانه 

شما 

کتاب نبرد من رو بخون از پیشوا

ظهور و سقوط رایش سوم از شایرر رو بخون 

پیمان ننگین ورسای رو بخون 

از پشت خنجر زدن یهودیان رو در جنگ با فرانسه ببین

هیتلر در زمان صدارت هیچ پولی دریافت نکرد و تنها با تجدید چاپ نبرد من گذران زندگی میکرد 

چقدر مهندس های آلمانی رو فرستاد برای راه آهن ایران 

خاطرات تامساک رو بخون

نمی‌دونم شایدم من اشتباه بگم 

دوست گرامی تا وقتی که ما تاریخ غرب رو نمی‌دونیم نمی‌تونیم بگیم وحشیانه شما کتاب نبرد من رو بخون از پ ...

نه اتفاقا دیدگاه تون بسیار برام محترمه چون نوشتار و طرز بیان تون مؤدبانه هست

اما من دیدگاهم متفاوته 

از نظر من زندگی ارزش نداره وقتی من نوعی باعث بشم قلبی به درد بیاد

جنگ و استراتژی جنس مرد همیشه برام جای سوال بوده 

و بی ارزش

همه ی این دستاوردهایی که با خشونت به دست میاد برام بی ارزشه همه شون

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
شوهر منم به خیلیا کمک مالی میکنه ، گاها در حد ۶۰ میلیون و ۱۰۰ میلیون ، و میگه افراد نیازمند تو پول م ...

امروز گوشیم که با هزار زحمت خریدم صفحه اش شکست خیلی ناراحتم دندونم خیلی وقته به عصب رسیده بعد جاریم دندونش درد میکرد بهش میگه ببرمت دکتر؟ مثلا پول سوپر مارکت و راضی نمیشه بده نیسه گرفتم برا بچه هام همشم از برج چهار تا الان شده چهارتومن چهار ساله گوشت نیاورده خونه ولی خونه مادرش گوسفند می‌کشه