2777
2789
عنوان

براتون مهمه شوهرتون انسان خوبی باشه یا فقط شوهر خوبی باشه کافیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 83 پست

ما ی پزشکی تو شهرمون هست ک من عاشق مرامشم 

بابام چون کارگر شهرداری بود ی مدتی قبل از نگهبانی رفتگر بود ازش ویزیت نمیگرفت .بالای چشم بابام ی دونه در اورده بود ی روز ک داشت خیابونی ک مطب دکتر اونجا بود رو جارو میکرد دکتر اومد با بابام سلام احوال پرسی کرد چششو ک دید بهش گفت بعداز کارت بیا ک اینو از چشت بردارم بابامم رفت و اون دکتر با تیغ برشداشت 

خداخیرش بده ک اینقد آدم شریفیه و خاکیه   

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

من سی سالمه ولی تنها چیزی که قلبمو به درد میاره کشتن فریدون فرخزاد کبیر هست که با اون اوضاع نابسامان ...

چی بگم

کشته شدن هر انسانی ولو گناهکار ناراحت کننده ست

چه فریدون چه هر کسی🌱

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آرهمن اینقدر بی پولی و حسرت کشیدم ک دوس دارم شوهرم اختلاص گر باشه

اونوقت فکرمیکنی این پول گوشت میشه میچسبه به تنت عزیزم

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!

مهریه ای چیزی نداری بذاری اجرا ؟ یا با بزرگترش صحبت کنی ، مگه اسیری آورده ؟شوهر من به این شدت نیست ، ...

برو یه سر به تاپیکام بزن ببین چقدر عوضیه خیلی خستم نه مهریه ندارم بزرگترم نداره منم هیچ حامی ام ندارم نه مالی نه هیچی

برای همه صدق نمیکنه

همیشه یه درصد و احتمال دیگه ایی هم هست دیگه

درسته

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

داستان کودکی هیتلر ومادرش رو بخون اون آخر داستان سر همین دکتره بیمارستان رو خراب میکنه

مسیح فرمودحقیقتی که حتی در تاریکی از گفتن آن هراس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد و ایمانی که در کنج خانه ها آموختید روزی بر پشت بام ها فریاد خواهند زد.