2777
2789
عنوان

کیا تا حالا ب فکر جدایی بودن

103 بازدید | 21 پست

ی دختر دارم الان ۴سال ازدواج کردیم همش سختی بی پولی بدبختی تازه باید اخلاق های گند اقاهم تحمل کنم ۳سالی میشد رفتیم ی شهر دیگه ماهی ۱۴تومان درامد داشت نمیگم خوبه ولی بازم خداروشکر ب حرف باباش پاشد اومد شهرستان واس ماهی ۹تومان اونم سه ماهه کار میکنه ۷تومان بهش دادن فقط بخدا بردیم میخوام برم ولی دلم واس دخترم میسوزه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن زیاد

ببین اگه دعوا دارید اون بچه رو تورو خدا تو شرایط استرسی بزرگ نکنید من خودم کشیدم الان۱۸سالمه ی افسرده هستم ک هر احظه ممکنه خودکشی کنم بی پولی هرچی..ولی اون بچه گناه داره تو استرس بزرگش نکنین

ن خدایش پدر خوبیه ولی دردم از بی پولیه

ن منظورم پدر بودنش نیست منظور سعی کن تو خونه دعوا راه نندازی الان نمیفهمی ولی اون بچه تموم میشه و ب خاطر تموم شدنش نمیتونه تو اینده هم تصمیم بگیره

واقعا سختمه منی ک خونه بابام همه چی داشتم الان واسه خرید هرچیزی باید کلی منتظر باشم

خب خواهر چه گناهی داره ؟تلاششو میکنه مملکت وضع بده گناه دارن به خدا اونام چاره ای ندارن مملکت بده🥺

واقعا سختمه منی ک خونه بابام همه چی داشتم الان واسه خرید هرچیزی باید کلی منتظر باشم

بخدا قسم منم هرچی میخواستم بهترینشو میخریدم ولی الان همش لباسای مجردیم تنمه طلا ک اصلا نمونده واسم